Palvelut

SAHA Training tarjoaa yksilöllistä laji- ja fysiikkavalmennusta tavoitteellisille harjoittelijoille. Kaikissa valmennuksissa yhdistyvät taito-, fysiikka- ja psyykkinen valmennus yhdeksi kokonaisuudeksi.

Olemme erikoistuneet yksilölliseen valmennukseen, joka huomioi kokonaisvaltaisen treenaamisen sekä maksimoi oman potentiaalin saavuttamisen. Kaikki ponnistaa yhteisöllisyydestä.

fysiikka-
valmennus

Tarjoamme fysiikkavalmennusta huippu-, kilpa- ja junioriurheilijoille sekä tavoitteellisille harjoittelijoille lajista riippumatta. Fysiikkavalmennus on aina lajilähtöistä perustuen valitsemaasi urheilulajiin sekä tavoitteisiin.

Tällä hetkellä valmennamme urheilijoita muun muassa jääkiekossa, koripallossa, jalkapallossa, alppihiihdossa, aerobicissa, sulkapallossa, padelissa ja kamppailulajeissa.

Fysiikkavalmennusta on tarjolla treenitiloissamme Helsingin Malminkartanossa sekä etävalmennuksina verkossa.

Ohjattu
fysiikkavalmennus

Ohjatut fysiikkavalmennukset SAHAn tiloissa Malminkartanossa, Helsingissä. Valmennukset pienryhmissä ja yksityisvalmennuksina.

SAHA Platform

Harjoittele harjoitusohjelmilla, jotka on suunniteltu vain sinulle ja päivittyvät edistymisesi mukaan.

Yksilöllistä fysiikkavalmennusta ja dataasi perustuvat harjoitusohjelmat SAHAn omalla sovelluksella verkossa – SAHA Platformilla.

Saatavilla yksittäisille urheilijoille sekä joukkueille.

lajivalmennus

Lajivalmennuksia tarjoamme koripallossa ja jääkiekossa. Viikoittaisten pienryhmävalmennusten lisäksi toteutamme ympärivuotisesti lajileirejä, tapahtumia, kursseja sekä verkkovalmennusta.

Toteutamme lajivalmennuksia myös viikoittaisina valmennustapahtumina seuroissa ja joukkueissa. Jos olet kiinnostunut taito- ja lajivalmennuksista omassa joukkueessa tai seurassa, otathan yhteyttä.

Koripallo

Koripallossa tarjolla heitto- ja taitovalmennuksia.

Valmennukset sekä pienryhmä- että yksityisvalmennuksina yksilöille ja joukkueille.

Heittovalmennukset tarjolla myös etävalmennuksina SAHA Platformilla.

Jääkiekko

Jääkiekon lajivalmennukset pienryhmissä pääkaupunkiseudulla. Järjestämme myös jääleirejä.

Koulutukset

Koulutamme valmentajia taito- ja fysiikkavalmennuksissa sekä tarjoamme asiantuntijapalveluita yksilöllisen valmennuksen ja valmennusotteen kehittämiseen.
 
Pidämme koulutuksia joukkueille, seuroille, yrityksille ja organisaatioille. Opi tuomaan itsestäsi sekä ihmisistä ympärilläsi esiin paras versio avullamme.

testaus & analyysit

Testaamme ja tuotamme urheilija-analyysejä lajikohtaisesti. Testaus on myös osa valmennuksiamme. Testaamme ja teemme kaikille fysiikkavalmennuksissamme mukana oleville alkukartoituksen sekä ylläpidämme valmennuksissa jatkuvaa seurantaa, jotta voimme reaaliaikaisesti päivittää yksilöllisiä valmennuksia. Alkukartoitus kuuluu myös osaksi heittovalmennuksiamme.
 
Tule mukaan valmennuksiin tai hanki itsellesi selkeä näkemys siitä, missä urheilijana olet, mitä sinun tulisi kehittää ja miten. Testipalvelut ja analyysit saatavissa myös erikseen.
 
Testaamme myös joukkueita, ryhmiä ja seuroja. Jos olet kiinnostunut testipalveluista, niin olethan yhteydessä.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.