PALVELUT

Olemme valmennuspalvelu, jossa palveluidemme ydintä on urheilijoiden valmennus ja opastus kohti parempaa suorituskykyä ja osaamista. Valmennuksemme pääteemat ovat yksilöllisyys ja kokonaisvaltaisuus kaikessa harjoittelussa. Haluamme auttaa urheilijoita olemaan parempia kisa- ja pelitilanteissa eikä vain harjoituksissa tai itse harjoitteissa.

Palvelumme pääpainot ovat fysiikkavalmennuksessa ja lajivalmennuksessa. Fysiikkavalmennusta tarjoamme kaikille urheilijoillemme ja lajivalmennuksessa tarjontaamme kuuluu tällä hetkellä koripallon lajivalmennus. Toimintamme käsittää urheilijan yksilöllisenä kokonaisuutena, jossa lajisuorittaminen sekä henkinen ja fyysinen osaaminen otetaan aina huomioon.

Ota meihin yhteyttä niin selvitetään yhdessä tarpeesi ja kuinka voimme auttaa juuri Sinua.

Luomme asiakkaallemme harjoituskokonaisuuden, jolloin voimme vaikuttaa mahdollisimman hyvin tavoitteiden toteutumiseen ja urheilijan kehitykseen. Harjoitussuunnitelma laaditaan kuitenkin aina yksilöllisesti urheilijan tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti, jolloin myös lyhyemmät harjoituskaudet ovat mahdollisia.

Harjoittelu ja harjoitusohjelmat luodaan huomioiden valmennettavan seuraharjoittelu ja muu rasitus sekä mahdolliset muut harjoitustapahtumat. Emme kuitenkaan myy valmiita harjoituspaketteja, koska jokaisen urheilijan harjoituskokonaisuus on yksilöllinen.

Joukkueille ja ryhmille on myös tarjolla ryhmävalmennuksia, joissa pääpaino on yksilöllinen opastaminen.

FYYSINEN VALMENNUS

Kaikki lajit

  • Yksilövalmennus
  • Yksilölliset harjoitusohjelmat
  • Pienryhmäharjoittelu
  • Joukkue- ja seuravalmennus
  • Testipalvelut

Fyysinen harjoittelu luodaan jokaiselle urheilijalle yksilölliseksi kokonaisuudeksi, jossa otetaan huomioon urheilijan ominaisuudet ja tavoitteet. Fyysinen harjoittelu tukee ja vahvistaa lajiharjoittelua, tavoitteena parantaa urheilijan suorituskykyä omassa lajissaan. Kokonaisvaltainen harjoittelu myös vähentää vammojen syntyä, poistaa niitä aiheuttavia tekijöitä ja urheilijan keho saadaan toimimaan optimaalisella tavalla.

LAJIVALMENNUS

KORIPALLO

  • Yksilövalmennus
  • Yksilölliset harjoitusohjelmat
  • Pienryhmäharjoittelu
  • Joukkue- ja seuravalmennus

Koripallon lajivalmennus on taitoharjoittelua pelaajan taitotason ja tavoitteiden mukaan. On oleellista osata ja ymmärtää eri lajitekniikoiden merkitys sekä kehonhallinta lajiteknisissä suorituksissa. Lähestymistapamme ja opettamamme tekniikat ovat tarkkaan harkittuja ja perustuvat sekä tieteelliseen tutkimukseen että toimiviksi havaitsemiimme konsepteihin.

Tekniikat ovat pääsääntöisesti samoja, joita maailman huiput pelatessaan käyttävät, mutta joita harvoin pelaajille yksityiskohtaisesti opetetaan. Samalla otamme huomioon yksilön persoonallisen osaamisen. Valmennukseen voidaan sisällyttää kokonaisuuksia tai lajivalmennuksen osia, riippuen urheilijan pelipaikasta, tarpeista ja toiveista.

 

MAALIVAHTIVALMENNUS – jääkiekko

Jääkiekkomaalivahtien lajivalmennuksen tarjoamme yhteistyössä Maalivahtitehtaan kanssa. Valmennus on kokonaisvaltaista ja yksilöllistä nykyisille ja tulevaisuuden ammattilaisille. Lisää Maalivahtitehtaasta yhteisösivun yhteistyökumppanit -osion kautta.

MIKSI SAHA TRAINING?

Maailman parhaat urheilijat ovat poikkeuksetta myös taitavimpia sekä hyvin usein omaavat vahvan fyysisen suorituskyvyn. Nämä urheilijat niin joukkue- kuin yksilölajeissa ovat yhdistäneet taidon ja kehon ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla oman lajinsa lajivaatimusten mukaan.

He ovat huippuunsa hiottuja yksilöitä, jotka ovat harjoitelleet lukemattomia tunteja oikeita asioita ja määrätietoisesti kehittäneet yksilöllisiä ominaisuuksiaan. Lopulta taitavimmat ja vahvimmat yksilöt muodostavat huippu-urheilussa parhaat joukkueet ja valtaavat yksilöurheilussa kärkipaikat.

SAHA Training keskittyy yksilön kehittämiseen. Tähän ei ole joukkueharjoituksissa usein aikaa tai resursseja tai joukkueen harjoitukset eivät palvele kaikkien yksilöiden kehittymistä.

Meille jokainen urheilija on tärkeä ja valmennuspakettimme muokataan niin, että se palvelee jokaista urheilijaa parhaalla mahdollisella tavalla. Harjoitusmetodimme ovat tutkitusti toimivia ja käytännössä menestyneitä.

Q/A

Tiedän jo missä minun pitää kehittyä. Miksi harjoittelisin SAHAn valmennuksessa?

Myös lajinsa huiput ja kokeneet urheilijat tietävät pääosin kuinka heidän tulisi harjoitella ja mitä harjoitteita heidän tulisi tehdä. Silti he valitsevat harjoittelun valmentajan alaisuudessa. Tähän on järkevä selitys.

Vaikka urheilija tietääkin kuinka ja mitä hänen tulisi harjoitella, ei yksin tai toisen urheilijan kanssa harjoittelu tuo yhtä hyviä tuloksia kuin valmentajan alaisuudessa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että valmentaja seuraa ja arvioi urheilijan tekemistä reaaliaikaisesti. Hän opastaa, antaa vinkkejä suorituksen parantamiseen ja pitää huolen, että harjoittelun taso pysyy korkealla.

SAHAn valmentajien alaisuudessa kehityt siis nopeammin, koska jokainen tekemäsi toisto on laadukas ja kehittävä. Tekemistä hiotaan joka toistolla ja urheilijaa muistutetaan yksityiskohdista, jotka harjoittelussa tulisi muistaa ja toteuttaa. Valmentaja pystyy myös arvioimaan urheilijan tekemistä objektiivisesti ja urheilija pääse keskittymään täysillä vain harjoitteluun.


Miten SAHA Training eroaa PT- tai seuravalmennuksesta?

Yhdistämme laji- ja fysiikkavalmennuksen poikkeuksellisella tavalla. Ymmärrämme harjoittelun kokonaisvaikutuksen ja lajivaatimukset eri lajeissa.

Emme harjoituta urheilijoita valmiiden harjoituspakettien muodossa vaan opastus on yksilöllistä urheilijan lajin vaatimalla tavalla. Käymme jokaisen urheilijan kanssa henkilökohtaiset keskustelut ja selvitämme urheiljan nykytilan ja tavoitteet. Keskustelujen perusteella laadimme kokonaisvaltaisen harjoitussuunnitelman ja seuraamme harjoittelua jatkuvasti. Suunnitelmaa muokataan sovitusti ja tarpeiden mukaan. Kehitystä seurataan testien ja kokemusten kautta.

Valmennuksessamme urheilija käyttää aikansa tehokkaasti ainoastaan asioihin ja harjoitteisiin, jotka parantavat urheilijan suorituskykyä hänen lajissaan. Laji- ja fysiikkaharjoittelu tukevat toisiaan. Niissä kehitetään yksilön taitoja ja opetetaan kehonhallinta- ja lajitekniikoita yksityiskohtaisesti.

Yksilöllisessä valmennuksessamme urheilija saa täyden huomion ja jatkuvaa valmennusta. Tätä ei usein pystytä isoissa ryhmissä yhtä tehokkaasti toteuttamaan.

Kenelle SAHAn valmennus on tarkoitettu?

Valmennuspalvelumme on tarkoitettu urheilijoille tasosta riippumatta. Valmennamme ammattilaisurheilijoita, nuoria urheilijoita, amatöörejä sekä harrastajia, joita kaikkia yhdistää halu parantaa suorituskykyään. Tärkein ominaisuus jota urheilijoiltamme vaadimme, on halu kehittyä.

Mikäli urheilet ja haluat kehittyä, olet tervetullut osaksi yhteisöämme. Tällä hetkellä valmennamme eri lajien ammattilais- ja amatööriurheilijoita, nuoria huippu-urheilijoita, vasta uransa alussa olevia nuorisourheilijoita sekä motivoituneita harrastajia.

Valmennamme urheilijoita eri puolilla Suomea, jolloin myös etävalmennus on mahdollista. Luomme jokaisen urheilijan kanssa yksityiskohtaisen suunnitelman riippuen kunkin urheilijan tarpeista ja tavoitteista kauden aikana ja sen ulkopuolella.


Miksi en löydä SAHAn nettisivuilta hinnastoa?

Kaikki valmennuksemme ovat yksilöllisiä ja suunniteltu sekä toteutettu kunkin asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Tästä syystä tarjoamamme valmennus on aina tapauskohtaista ja hinnoittelemme palvelumme sen mukaan.

Meillä ei ole tarjolla valmiita valmennuspaketteja tai harjoitusohjelmia vaan rakennamme kokonaisuuden aina yksilöllisesti. Valmennamme urheilijoita eri lajeissa, useilla eri sarjatasoilla ja ikäluokissa, joten uskomme, että pystymme auttamaan myös Sinua.

Ota yhteyttä niin muokataan Sinulle sopiva kokonaisuus.