SAHA Helsinki aukeaa – uusi tapa liikkua

SAHA Helsinki aukeaa – uusi tapa liikkua

Valmennuksia huippu-urheilusta nyt kaikkien saatavilla. Lähde kehittämään mieltä, kehoa ja taitojasi aivan uudella tavalla!

SAHA Helsinki avasi ovensa huippu- ja kilpaurheilijoiden käyttöönsä ensi kertaa kesäkuussa. Huippu-urheilun PRO SAHA valmennukset ovat tuottaneet huikeita tuloksia ja olleet menestys kilpaurheilijoiden keskuudessa. Nyt menestysresepti tuodaan kaikkien saataville.

Vaikka taustamme on huippu-urheilussa on lajilähtöistä valmennusta jatkossa tarjolla kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta suorituskykynsä parantamisesta, paremmasta olosta, energisyydestä ja terveestä, optimaalisesti toimivasta kehosta ja mielestä. Unelmia ja yksilöllisiä elämän tavoitteita lähdetään tavoittelemaan huippu-urheilusta tutuilla teemoilla.

SAHAn valmennusten resepti on yksinkertainen:

  1. Valitse lajisi
  2. Valitse taitotasosi
  3. Valitse tavoitteesi

Näiden sekä alkuanalyysin perusteella teemme osallistujille yksilöllisen harjoitusuunnitelman ja valmennuksesi pienryhmissä voivat alkaa.

SAHA Helsinki

Mikä SAHA?

Lajilähtöinen valmennuspalvelumme on aivan uusi tapa liikkua ja kehittää itseään. Emme ole kuntosali, punttisali, painonnostopaikka tai crossfit-sali. Olemme lajilähtöinen valmennuskeskus. SAHA on luonut valmennusysteeminsä eri urheilulajien urheilijoiden tarpeista kohti parempaa suorituskykyä. Kaikki valmennuksemme sisävät taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennukset periaatteet, jossa jokainen asiakkaamme huomioidaan yksilöllisesti osana välittävää yhteisöä.

Meillä ei siis vain kyykätä tai juosta, mutta huomioidaan ihminen kokonaisvaltaisesti ja harjoittelemansa lajin kautta. Tärkeintä on liikkumisen ilo ja halu kehittää itseään yhdessä muiden kanssa. Urheilu ja liikunta saa olla meidän valmennuksissa hauskaa ja merkityksellistä tavoitetasosta riippumatta.

Lajilähtöisyys on meidän juttu ja erottaa meidät muista liikuntapalveluista huippu-urheilun ohella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että osallistuaksesi sinun tulisi jo harrastaa jotakin lajia. Voit rauhassa kokeille eri lajeja ja nauttia monipuolisesta harjoittelusta. Oma laji on vain plussaa, jos harrastaa jo jotakin urheilulajia. Valmennuksissamme saat juuri sinun lajiisi räätälöidyn valmennuskokonaisuuden, mikä tukee ja parantaa suorituksiasi harrastamassasi lajissa.

Huippu-urheilu sisältää valtavan paljon hyödyllistä tietoa ja samoja lainalaisuuksia, joita kaikki tarvitsemme arjessamme. Stressin hallinta, suorituskykyisempi keho, mielen lujuus, tunteiden käsittely, palautumisen edistäminen, unen optimointi, tiimityöskentely ja tavoitteiden asettelu sekä niitä kohti pyrkiminen ovat asioita, joita kohtaamme päivittäin, mutta joita meille harvoin opetetaan käytännöllisellä ja hauskalla tavalla niin, että nämä asiat muodostavat helposti käsitettävän kokonaisuuden. Olemme oppineet huippu-urheilusta paljon ja haluamme jakaa tätä tietoa eteenpäin myös muille huippu-urheilun ulkopuolelle – liikunnan avulla.

SAHAn valmennuksissa huippu-urheilun ammattivalmentajat ovat nyt saatavilla tavoin, joka ei ole aiemmin ollut mahdollista kuin pienelle joukolle huippu-urheilijoita. Nyt timanttinen valmennus on saatavilla ihan kaikille, jotka haluavat kehittää mieltä, kehoa ja taitojaan valitsemassaan lajissa.

Kuinka pääsen mukaan valmennuksiin?

Kysymys kuuluu kuinka tähän uuten valmennuskonseptiin pääsee sitten mukaan? Helposti. Lähde mukaan SAHA Training Campille. Training Camp on 4 viikon treenijakso ja intro SAHAn valmennuksiin. Training Campilla opit SAHA Systemin perusteet, tutustut SAHAn yhteisöön sekä käyt läpi alkuanalyysit, joihin tulevat yksilöidyt pienryhmävalmennuksesi perustuvat lajisi, taitotasosi ja tavoitteesi huomioiden. Harjoittelusi pohjautuu tekemiisi valintoihin sekä alkukartoituksiin. Valinnat tehdään ensimmäisen kerran Training Campilla.

Ensimmäinen SAHA Training Camp starttaa jo syyskuussa 20.9.!!

Training Campin 4 viikon aikana ohjattuja harjoituksia on tarjolla lähes päivittäin ja tavoitteena on käydä valmennuksissa keskimäärin kahdesti viikossa. Training Campin jälkeen siirryt harjoittelemaan pienryhmiin lajisi määrittelemän vuosikalenterin mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös perusteet opittuasi kokeilla eri lajien valmennuksia.

Tulevia lajeja ja valmennusryhmiä syyskaudella ovat muun muassa kesälajien fysiikkaharjoittelun ryhmät juoksuun, golfiin, padeliin, jääkiekkoon ja koripalloon. Voit vapaasti valita oman lajisi ja mielenkiinnon kohteesi monipuolisesta lajiluettelostamme. Ja jos sinulla ei ole vielä lajia tai harrastusta josta olisit kiinnostunut, niin ei hätää. Voit kokeilla eri lajeja ja vaihtaa valintaasi aina myöhemmin. Miltä tuntuisi tänään tehdä fysiikkaharjoitus kuin taitoluistelija? Tai alppihiihtäjä? Kaikki tämä on vihdoin mahdollista muillekin kuin taitoluistelijoille tai alppihiihtäjille.

Ilmoittautumisia SAHA Training Campille otetaan nyt vastaan! Lähde kokeilemaan uutta, innostavaa tapaa liikkua ja luoda suorituskykyisempi elämä. Löydä ilo liikuntaan suosikkilajiesi avulla ja ole oman elämäsi huippu-urheilija.

Varaa paikkasi Training Campille!

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

UUSIMMAT:

Jaksotus – intro

Harjoituskaudet ovat osalla urheilijoista alkamassa näinä päivinä ja osalla ne ovat jo täydessä käynnissä. Harjoitteluun on tullut kaikkien osalta jonkinnäköisiä mutkia suoraan tiehen. Toisilla vaikutukset

Lue lisää »

Missä olet?

Elämme mielenkiintoista ja erittäin haastavaa aikaa maailmamme historiassa. Joudumme miettimään omia prioriteettejämme elämässä, ja tarkastelemaan niitä kriittisesti. Terveys on yleensä sen listan kärkipäässä ja tällä

Lue lisää »

Perusasiat

”I never get bored with the basics.” – Kobe Bryant Traagiset uutiset Kaliforniasta kertoivat, että yksi kaikkien aikojen suurimmista urheilijoista on menehtynyt. Se sai minut

Lue lisää »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

Tai täytä yhteystietosi ja vastaamme vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.