Etävalmennus IN-SEASON PRO

Alkaen: 39.00 / kk

Etävalmennus IN-SEASON PRO on yksilöllistä ja lajilähtöistä fysiikkavalmennusta etänä URHEILIJOIDEN KILPAILUKAUDELLE lajista riippumatta

Kauden aikaiseen etävalmennukseen kuuluu kaikilla tasoilla:

  • Päivittyvät yksilölliset harjoitusohjelmat osana kilpailukauden muuta harjoittelua ja kilpailuja
  • Harjoittelun ja kehittymisen seuranta
  • Yhteydenpito SAHAn valmentajiin etäyhteyksin
  • Valmennusalustan laajennettu käyttöoikeus

 

Yksilölliset harjoitusohjelmat laaditaan kunkin urheilijan yksilöllisiin ominaisuuksiin sekä lajianalyysistä johdettujen lajitarpeiden perusteella fysiikkaharjoitteluun. Harjoitusohjelmien kaikki liikkeet sisältävät videoidut esimerkkisuoritukset ja tarpeen tullen valmentajat ovat tavoitettavissa etäyhteyksin muun muassa valmennusalustamme kautta.

Etävalmennus, kuten kaikki valmennuksemme ovat lajilähtöisiä, joten ’Etävalmennus IN-SEASON PRO’ sopii kaikille urheilijoille, jotka ovat kilpailukaudellaan – lajista riippumatta. Yksilölliset tarpeet, kuten lajivalintasi, määrittävät valmennustesi sisällön.

 

Kuinka etävalmennus toimii?

Oston yhteydessä saat sähköpostiisi linkin aloituskyselyyn, jonka perusteella teemme ensimmäiset yksilölliset harjoitusohjelmasi. Aloituskyselyssä määrität esimerkiksi sen, minkä lajin urheilija olet. Samalla saat tunnukset valmennusalustallemme ja pääset aloittamaan harjoittelusi. Harjoitusohjelmat sisältävät selkeät ohjeet ja videoesimerkit harjoitusohjelmien eri harjoitteista.

Harjoittelusi edistymistä seurataan antamasi palautteen ja kerätyn harjoitusdatan perusteella. Palautteen anto, yhteydenpito ja datan kertyminen on tehty sinulle todella vaivattomaksi. Kaikki etävalmennuksen materiaalit ja seuranta tapahtuvat valmennusalustamme kautta.

 

HINTA
Etävalmennus Basic: 39e/kk

Basic etävalmennuksessa harjoitussuunnitelmaa ja harjoitusohjelmia päivitetään kerran kuukaudessa.

Etävalmennus Premium: 89e/kk

Premium etävalmennuksessa harjoitussuunnitelmaa päivitetään harjoitusohjelmineen kerran viikossa. Lisäksi Premium palvelussa saat käyttöoikeuden urheilijan ravinto- ja materiaalipankkiin sekä oikeuden Premium-jäsenten keskusteluryhmään.

 

Etävalmennukset ovat kuukausittain laskutettavia TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVIA TILAUKSIA. Voit irtisanoa tilauksesi koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Etävalmennuksemme on tehty mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi – maksat vain valmennuksista, joita sillä hetkellä tarvitset ilman turhia sitoutumisia tai lisäkuluja.

Huom! Etävalmennus IN-SEASON kattaa vain kilpailukauden valmennuksen. Harjoituskauden valmennuspaketit myydään erikseen.

 

Valitse etävalmennuksesi alta:
Tyhjennä

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä pian. Kiitos!

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.