Fysiikkavalmennus online

Fysiikkavalmennus online

Alkaen: 49.00 / kk (6 kk ajan)

Fysiikkavalmennus online sisältää:

 • Päivittyvät yksilölliset, lajilähtöiset harjoitusohjelmat fysiikkaharjoitteluun
 • Harjoittelun ja kehittymisen seurannan
 • Yhteydenpidon ja SAHAn valmentajien jatkuvan tuen valmennusten ajan
 • SAHAn valmennusalustan laajennetun käyttöoikeuden
Tyhjennä

Yksilöllistä fysiikkavalmennusta etänä tavoitteellisillle harjoittelijoille, missä kehität suorituskykyäsi perustuen valitsemaasi urheilulajiin

 

”Olitpa sitten innokas maratoonari, rutinoinut golfari, viikonloppujen maantiepyöräilijä tai muun lajin aktiivinen harrastaja – nämä valmennukset on luotu, jotta olet parempi juuri sinun lajissasi!”

 

Fysiikkavalmennus online sisältää:

 • Päivittyvät yksilölliset, lajilähtöiset harjoitusohjelmat fysiikkaharjoitteluun
 • Harjoittelun ja kehittymisen seurannan
 • Yhteydenpidon ja SAHAn valmentajien jatkuvan tuen valmennusten ajan
 • SAHAn valmennusalustan laajennetun käyttöoikeuden

 

Yksilölliset harjoitusohjelmat laaditaan perustuen osallistujan:

 1. Lajiin
 2. Ominaisuuksiin ja tarpeisiin
 3. Tavoitteisiin

 

Harjoitusohjelmien kaikki liikkeet sisältävät videoidut esimerkkisuoritukset ja valmentajat ovat tavoitettavissa etäyhteyksin muun muassa valmennusalustamme kautta.

Valmennuksia on tarjolla ympäri vuoden ja voit aloittaa koska tahansa! Voit valita oman harjoitusjaksosi toistaiseksi jatkuvista valmennuksista tai sitoutumalla pidempiin ajanjaksoihin. Sitoutumalla säästät kustannuksissa ja saat aikaan pysyviä tuloksia.

 

Kenelle valmennus sopii?

Fysiikkavalmennus online sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat parempaa suorituskykyä omassa lajissaan, sen parissa tai ovat kiinnostuneita kokeilemaan eri lajien fysiikkavalmennuksia.

Sinulla ei tarvitse olla valitsemasi lajin lajitaustaa. Valmennukset alkavat alkukartoituksella, missä yksilölliset tarpeet, tavoitteet ja lajivalintasi määrittävät valmennustesi sisällön.

Olitpa sitten innokas maratoonari, rutinoinut golfari, viikonloppujen maantiepyöräilijä tai muun lajin aktiivinen harrastaja – nämä valmennukset on tehty, jotta olet parempi juuri sinun lajissasi!

Lajeina mm.: juoksu, tennis, pyöräily, golf, padel, jääkiekko, jalkapallo sekä monia muita!

Jos olet kiinnostunut kilpa- tai huippu-urheilijoiden etävalmennuksista – löydät ne täältä -> Fysiikkavalmennus off-season online

 

Kuinka etävalmennus toimii?

Oston yhteydessä saat sähköpostiisi linkin alkukartoitukseen, jonka perusteella teemme ensimmäiset yksilölliset harjoitusohjelmasi. Aloituskyselyssä määrität esimerkiksi sen, mitä lajia harrastat.

Saat tunnukset SAHAn valmennusalustalle ja pääset aloittamaan harjoittelusi muutaman päivän kuluessa kun olemme laatineet yksilöllisen ohjelmasi. Harjoitusohjelmat sisältävät selkeät ohjeet ja videoesimerkit harjoitusohjelmien eri harjoitteista.

Harjoittelusi edistymistä seurataan antamasi palautteen sekä kerätyn harjoitusdatan perusteella. Palautteen anto, yhteydenpito ja datan kertyminen ovat tehty sinulle todella vaivattomaksi verkkopohjaisen valmennusalustamme avulla.

 

Hinta

1kk : 69e/kk

Toistaiseksi voimassa oleva valmennus.

3kk : 59e/kk

Määräaikainen 3 kuukauden valmennusjakso

6kk : 49e/kk

Määräaikainen 6 kuukauden tilausjakso

 

Huom!

Etävalmennuksen kaikki valmennusjaksot laskutetaan kuukausittain.

Toistaiseksi voimassa olevat valmennukset jatkuvat automaattisesti kuukausittain, ellei niitä peruta.

Määräaikaiset valmennusjaksot eivät jatku automaattisesti määräajan jälkeen eikä tilauksia ole mahdollista keskeyttää kesken tilausjakson.

 

Jos haluat jutella etävalmennuksista lisää tai sinulla tulee kysyttävää, niin otathan yhteyttä sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soita +358503042748 ja autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Tai täytä yhteystietosi ja vastaamme vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.