Samuel Haanpään heittovalmennus

95.00

Yksilöllistä koripallon heittovalmennusta, joka kehittää heittotaitoasi lähtötasostasi riippumatta

SAHAn valmentajan ja entisen huippukoripalloilija Samuel Haanpään heittovalmennus on tutkittuun tietoon, käytännön kokemuksiin ja loistaviin tuloksiin perustuvaa nuorten koripalloilijoiden heittovalmennusta. Valmennus on yksilöllistä pienryhmävalmennusta, missä heittämistä harjoitellaan monipuolisesti sisältäen mm. tekniikkaharjoittelua ja heiton hyödyntämistä pelitilanteissa.

Olipa tavoitteesi oppia heittämään paremmilla heittoprosenteilla eri etäisyyksiltä, kauempaa 3p viivasta tai nopeuttaa heittoasi, heittovalmennuksemme auttaa sinua heittämisen osa-alueissa, joita haluat kehittää. Ohjattujen valmennusten lisäksi saat henkilökohtaiset harjoitteet omatoimiseen harjoitteluun koko jakson ajaksi.

Kuten kaikki SAHAn valmennukset, myös heittovalmennus pohjautuu SAHA Systemiin, jossa valmennus yhdistää taidon, fysiikan ja psyykkisen valmennuksen periaatteita. Heittämisessä tämä tarkoittaa heittotaidon kehittämistä, fyysisten ominaisuuksien huomioimista heittämisessä sekä mielen hallintaa heittotilanteissa.

 

4 viikon tehovalmennus 12-17-vuotiaille pojille ja tytöille Helsingissä
Yhteensä 4 ohjattua harjoitusta + omatoimiset harjoitteet
Ohjatut harjoitukset tiistaisin klo 19-20 (8.6.-29.6.) Pasilan Urheilutalolla
Hinta koko harjoitusjaksolta nyt vain 95 euroa!

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

 

Mitä meistä sanotaan?

Daniel Dolenc (Swans Gmunden, Itävalta): ”Samuel on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut toistakymmentä prosenttiyksikköä aiemmista kausista”

Juho Nenonen (Salon Vilpas): ” Saatuani mahdollisuuden harjoitella Samuelin kanssa ensimmäisen kerran kesän 2015, voin todeta, että hänen taitoharjoittelunsa ja heitonhuoltonsa ovat parasta mitä henkilökohtaiselle taitoharjoittelulleni on tapahtunut moneen vuoteen.” (Korisliigan Vuoden kehittynein pelaaja kaudella 2015–2016)

Esimerkkiä heiton kehittymisestä SAHAn Facebook sivulla: valmennettava ja Susijengiläinen Henri Kantonen https://www.facebook.com/sahatraining/videos/720027888173420/

Lisää referenssejä etusivulla

 

Valmentaja

Valmennuksesta vastaa Samuel Haanpää, joka on entinen ammattilaiskoripalloilija ja nykyinen heiton opetuksen ammattilainen:

  • Toiminut heittovalmentajana aktiivisesti pelaajauransa ohella vuodesta 2012 ja ollut auttamassa pelaajia kehittymään alueellisista juniorisarjoista aina Susijengiin ja ulkomaan ammattilaissarjoihin asti.
  • Hyödyntää valmennuksissaan poikkeuksellisesti myös ansiokasta, toistakymmentä vuotta kestänyttä ammattilaisuraansa pelaajana, johon kuuluvat mm. kokemukset useista eri sarjoista Euroopan ja Amerikan pelikentiltä sekä vuosikymmen Susijengissä.
  • Valmentamisen lisäksi luennoi ja kouluttaa valmentajia heittämisen opettamisesta ja oppimisesta.
  • Valmennusmetodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin.
  • Pitää pelaajauralta hallussaan yhä mm. yliopisto Valparaison (NCAA1) ennätyksiä: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl).

 

Osta 4 viikon heittovalmennus alta:

Loppuunmyyty

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä pian. Kiitos!

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.