Taitovalmennus korinteko

Taitovalmennus koripallo: korinteko

50.00

Yksilöllistä koripallon taitovalmennusta

Tulevat taitovalmennukset:

Kesäkuun valmennusleirit: 50 euroa / 2 päivää

22.-23.6.
ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center
ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center – TÄYNNÄ

29.-30.6.
ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center
ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center – TÄYNNÄ

Valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu alta!

Poista

Yksilöllistä koripallon taitovalmennusta – opi paremmaksi korintekijäksi!

Haluaisitko tehdä enemmän pisteitä, ohittaa nopeammat tai pidemmät vastustajat ja hallita palloa helpommin pelin eri tilanteissa?

Jos vastasit kyllä, niin lähde mukaan valmennuksiimme, missä autamme sinua yksilöllisesti olemaan parempi koripalloilija ja korintekijä.

Taitovalmennuksissamme keskitytään pelaajan henkilökohtaiseen taitoharjoitteluun. Taitovalmennuksen päätemoina ovat: korinteko, pallonkäsittely ja harhauttaminen.

Valmennuksesta vastaa lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentaja ja entinen maajoukkuepelaaja Samuel Haanpää.

Valmennuksissa opit harhauttamisen erilaisia tekniikoita ja harhauttamisen taitoa, pallonkäsittelyä erilaisissa pelitilanteissa ja löytämään juuri sinuun pelaamiseen ja taitotasoon sopivat tavat harhauttaa, käsitellä palloa ja tehdä koreja.

Valmennus tapahtuu pienryhmissä, missä jokainen osallistuja harjoittaa taitojaan omien tarpeiden ja ominaisuuksiensa mukaan.

Ilmoittaudu valmennuksiin! Kun olet varannut paikan valmennuksiin – olemme sinuun yhteydessä ja käymme läpi valmennuksen tarpeesi ennen ensimmäistä valmennustapahtumaa.

Ole myös rohkeasti yhteydessä joko sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748, jos sinulla tulee kysymyksiä valmennuksiin liittyen.

Huom! Taitovalmennuksissa heittäminen on mukana muiden koripallotaitojen tapaan osana korintekoa, mutta jos haluat keskittyä heittämiseen syvemmin, varaa paikkasi heittovalmennuksiimme. Heittovalmennuksissa keskitämme kaiken ajan vain heittotaidon kehittämiseen.

 

KENELLE?

Valmennuksiin voivat osallistua kaikki 10-18-vuotiaat koripallojuniorit. Valmennuksissa tehdään tekniikka ja taitoharjoittelua suhteessa osallistujan taitotasoon, joten valmennukset soveltuvat eri tasoisille junioreille. Ainoa vaatimus on halu oppia uutta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään!

Jos lapsesi on alle 10-vuotias ja haluaisitte osallistua valmennuksiin, niin olettehan yhteydessä samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

Aikuis- ja ammattilaispelaajille on omat valmennusryhmänsä, joihin pääset tutustumaan tästä: PRO-ryhmät Koripallo

 

TULEVAT TAITOVALMENNUKSET

2 päivän taitoleirit kesäkuussa: 2 päivää = 50e!

22.-23.6.
ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center
ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center – TÄYNNÄ

29.-30.6.
ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center
ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center – TÄYNNÄ

 

 

VALMENNUS

Valmentajana entinen ammattilais- ja maajoukkuepelaaja Samuel Haanpää, jonka valmennusmetodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön erinomaisiin tuloksiin.

Valmennuksissa saat henkilökohtaista valmennusta lajin huipulta sekä motivoivan ilmapiirin, missä SAHA Systemin mukaisesti huomioidaan myös pelaajan psyykkinen puoli osana taitovalmennuksia.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

 

Jos haluat kysyä lisää valmennuksista otathan yhteyttä Samueliin joko sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli sairastut ja olet estynyt osallistumasta valmennuksiin, voit hyödyntää maksamasi summan täysimääräisesti ja oman valintasi mukaan SAHAn tuleviin valmennuksiin seuraavan 6kk sisällä.

 

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä pian. Kiitos!

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.