Fysiikka jääkiekko juniorit

Fysiikkavalmennus jääkiekko juniorit

29,00380,00

Nuorten jääkiekkoilijoiden yksilöllistä fysiikkavalmennusta pienryhmissä arkipäivisin. Valmennuksen lähtökohtana ovat lajianalyysi sekä osallistujien yksilölliset tarpeet.

Nuorten jääkiekkoilijoiden yksilöllistä fysiikkavalmennusta pienryhmissä

Nuorten jääkiekkoilijoiden fysiikkavalmennus on yksilöllistä pienryhmävalmennusta, joka on suunniteltu lajilähtöisesti alle 19-vuotiaille jääkiekkoilijoille sekä jäälajien harrastajille. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja vuosikymmenten käytännön kokemuksiin nuoriso- ja huippu-urheilusta.

Valmennuksen lähtökohtana ovat lajianalyysi sekä osallistujien yksilölliset tarpeet. Harjoittelussa huomioidaan urheilijan kokonaisrasitus ja valmennus on urheilijan joukkueharjoittelua tukevaa.

Valmennus keskittyy SAHA Systemin mukaisesti fyysisten ominaisuuksien kokonaisvaltaiseen kehittämiseen huomioiden taito- ja psyykkisen valmennuksen periaatteet osana kaikkia valmennustapahtumiamme. Valmennukset soveltuvat kaikille nuorille tyttö- ja poikakiekkoilijoille vasta-alkajista nuoriin leijoniin, jotka ovat kiinnostuneita lajilähtöisestä, yksilöllisestä ja kokonaisvaltaisesta valmennuksesta.

 

Valmennusajat

Arkipäivisin tiistai-perjantai klo 16-17

 

Paikka

SAHA Helsinki

Jälsitie 3
00410 Malminkartano, Helsinki

 

Hinnat

1 valmennus: 29€/kerta
5 valmennusta: 125€ = 25€/kerta
10 valmennusta: 230€ = 23€/kerta
20 valmennusta: 380€ = 19€/kerta

 

Valmennuskerrat käytettävissä 150 päivän ajan ostohetkestä ja oikeuttavat vain kyseisen ryhmän valmennustapahtumiin.

 

Huom! Osta kerralla vähintään 20 valmennuskertaa ja saat ‘Fysiikkavalmennus in-season online’ Basic -paketin 3 kuukauden ajaksi veloituksetta (arvo 117€).

 

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.