fysiikka jalkapallo

Fysiikkavalmennus jalkapallo

Yksilöllistä ja lajilähtöistä fysiikkavalmennusta ammattikseen pelaaville mies- ja naisjalkapalloilijoille sekä kilpatason jalkapallojunioreille.

Ilmoittaudu kiinnostuksestasi valmennuksiin alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.

Jalkapalloilijoiden fysiikkavalmennusryhmä – harjoituskausi 22-23

Valmennus on yksilöllistä fysiikkavalmennusta ammattikseen pelaaville mies- ja naisjalkapalloilijoille sekä kilpatason tyttö- ja poikajunioreille.

Valmennus tapahtuu pienryhmissä ja perustuu jalkapallon lajianalyysiin sekä SAHA Systemiin. Jokaiselle valmennettavalle laaditaan räätälöity, yksilöllinen valmennuskokonaisuus.

Valmennus alkaa alkukartoituksella ja SAHAn jalkapalloon suunnittelemilla testeillä. Tämän jälkeen ohjattuja valmennuksia on tarjolla 2-5 kertaa viikossa.

Lisäksi jokainen valmennettava saa henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman SAHAn valmennusalustalle. Osa harjoituksista on mahdollista toteuttaa myös etänä.

 

Aloitus

Joulukuu 2021

 

Paikka

SAHA Helsinki
Jälsitie 3, 00410

 

Hinta

Määräytyy yksilöllisen valmennuskokonaisuuden mukaan mm. ohjattujen valmennustapahtumien määrä vaikuttaa. Ota yhteyttä saha@sahatraining.fi ja kerromme lisää!

 

Jos asut muualla kuin pääkaupunkiseudulla tai olet kiinnostunut vain jalkapalloilijoiden etävalmennuksista, löydät etävalmennukset täältä -> Fysiikkavalmennus off-season online

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.