Fysiikkavalmennus juniorit: nopeus ja voima

Alkaen: 99,00

Tule nopeammaksi ja vahvemmaksi yksilöllisessä valmennuksessa

11-18-vuotiaille kilpaurheilijoille suunnitellut fysiikkavalmennukset SAHA Helsingin tiloissa, Malminkartanossa.

Kehitä nopeus- ja voimaominaisuuksia pienryhmävalmennuksessa tehokkaasti ja turvallisesti lajivalintaasi pohjautuen. Harjoittelu on seuraharjoittelua tukevaa ja kaikille kausi- tai kk-valmennusten ostajille luodaan yksilöllinen harjoitussuunnitelma alkutestien ja urheilija-analyysin perusteella.

Valmennusajat
Maanantaisin klo 16-17
Tiistaisin klo 17-18
Perjantaisin klo 15.30-16.30

Tutustu alta tarjolla oleviin valmennuspaketteihin ja tule mukaan kehittymään

SAHA Platform Off-season

Yksilöllistä ja lajilähtöistä harjoituskauden fysiikkavalmennusta eri lajien urheilijoille - etävalmennuksessa

Kehitä nopeus- ja voimaominaisuuksia yksilöllisessä valmennuksessa

Haluaisitko olla nopeampi? Onko tarvetta saada seuraharjoitusten lisäksi yksilöllistä valmennusta nopeuden ja räjähtävyyden kehittämiseen? Ja kaikki tämä niin, että pysyt terveenä ilman loukkaantumisia?

Tarjoamme tuloksia tuovaa, yksilöllistä fysiikkavalmennusta eri lajien urheilijoille ammattivalmentajien johdolla.

Nopeus- ja voimavalmennus on yksilöllistä, urheilijan lajiin perustuvaa fysiikkavalmennusta 11-18-vuotiaille urheilijoille pienryhmissä (6 osallistujaa). Valmennus perustuu tutkittuun tietoon, loistaviin tuloksiin sekä vuosikymmenten käytännön kokemuksiin nuoriso- ja huippu-urheilusta.

Valmennuksen lähtökohtana on nopeuden ja räjähtävyyden kehittäminen. Valmennus perustuu lajianalyysiin sekä osallistujien yksilöllisiin tarpeisiin. Harjoittelussa huomioidaan urheilijan kokonaisrasitus ja valmennus on urheilijan seuraharjoittelua tukevaa.

Nopeus- ja voimavalmennus keskittyy SAHA Systemin mukaisesti fyysisten ominaisuuksien kokonaisvaltaiseen kehittämiseen huomioiden taito- ja psyykkisen valmennuksen periaatteet osana kaikkia valmennustapahtumiamme.

 

Kenelle?

Kaikille 11-18-vuotiaille kilpatasolla urheileville tyttö- ja poikajunioreille, jotka haluavat olla nopeampia ja vahvempia omassa lajissaan.

 

Valmennusajat kevätkauden 1.1 – 4.6.:

Maanantaisin klo 16-17
Tiistaisin klo 17–18
Perjantaisin klo 15.30-16.30

Ryhmän valmennuksiin ovat etusijalla ryhmään ilmoittautuneet. Mahdollisia poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä.

Sarjakortilla ilmoittautuminen ajanvarauksen kautta erikseen jokaiseen valmennustapahtumaan.

Toistaiseksi voimassa oleva kuukausitilaus on toistaiseksi voimassa, alkaa ostohetkestä ja veloitetaan kuukausittain. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa.

 

 

Paikka

SAHA Helsinki

Jälsitie 3
00410 Malminkartano, Helsinki

 

Valmennuspaketit

Kausi – koko kausi kerralla, yht. 22 vkoa = 475e
Kuukausi – sitoudu kk kerralla = 99e/kk
Sarja – 10 kerran sarjakortti = 295e

Ryhmän valmennuksiin ovat etusijalla ryhmään ilmoittautuneet. Mahdollisia poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Sarjakortilla ilmoittautuminen ajanvarauksen kautta erikseen jokaiseen valmennustapahtumaan.

Toistaiseksi voimassa oleva kuukausitilaus on toistaiseksi voimassa, alkaa ostohetkestä ja veloitetaan kuukausittain. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa.

 

Valmennus

Valmennuksesta vastaavat SAHAn valmentajat Harri Yrttiaho, Lotta Siekkinen ja Samuel Haanpää. Samat valmentajat vastaavat eri lajien ammattilais-, maajoukkue- ja olympiaurheilijoiden sekä nuorten kilpaurheilijoiden yksilöllisestä valmennuksesta.

 

Olethan yhteydessä sähköpostilla samuel@sahatraining.fi, mikäli sinulla on kysyttävää valmennuksesta, sen sisällöistä tai muusta palveluumme liittyvästä.

 

 

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.