Heittovalmennus koripallo aikuiset

Alkaen: 135,00

Yksilöllistä koripallon heittovalmennusta – opi heittämään huippuvalmennuksessa

Heiton oppimisen ei tarvitse olla vaikeaa. Heittäminen on yksilöllinen, opittava taito, missä jokaisella heittäjällä on oma persoonallinen tyylinsä. Geneeriset heittomallit antavat keskinkertaisia tuloksia. Me annamme selkeät yksilölliset ohjeet, vinkit ja harjoitteet, joilla tulet parantamaan heittämistäsi merkittävästi muiden asiakkaidemme tavoin.

Valmentajana entinen ammattilais- ja Susijengipelaaja sekä pelaajanakin erinomaisena heittäjänä tunnettu Samuel Haanpää. SAHAn ja Samuelin valmennuksissa ovat olleet myös Susijengiläisistä huippuheittäjät kuten Sasu Salin, Petteri Koponen ja Henri Kantonen.

Hanki nyt siis yksilöllistä valmennusta lajin huipulta!

Valmennukset joka viikon maanantai klo 17-18

Hinnat alkaen 22,5 / valmennus

Kevätkauden valmennuksiin voi tällä sivulla ostaa sarjakortteja tai ilmoittautua kausivalmennukseen.

Paikkana upouusi Pirkkolahalli, Helsingissä.

Muista myös hyödyntää meidän maksuttomat kokeilut!

Osta valmennuksia

Valmennuksia on tarjolla kausi- ja sarjapaketteina. Valitse kausi ja varmistat paikkasi kaikkiin valmennuksiin läpi kevätkauden.

Sarjakortin lunastettua varaat valmennuksia Ajanvarauksesta haluamiisi ajankohtiin.

Pakettikohtaiset ohjeet saat tilausvahvistuksen yhteydessä.

Jos ennen ostoa haluat tulla kokeilemaan, onnistuu se ilmaiseksi: Varaa ilmainen kokeilu

5 valmennusta

135
27€ per valmennus
voimassa koko kevätkauden
  •  

10 valmennusta

250
25€ per valmennus
voimassa koko kevätkauden
  •  
Suosituin

Kevätkausi

495
22,5€ per valmennus
kaikki kevään valmennukset
  •  

Ensimmäistä kertaa?
Kokeile maksutta.

Jos et ole aiemmin ollut valmennuksissamme, niin voit tulla kokeilemaan valmennuksia maksutta.

Varaa paikkasi haluamaasi valmennusajankohtaan alta.

Tule rohkeasti kokeilemaan millaista on yksilöllinen valmennus lajin huipulta.

Paranna heittotaitoasi yksilöllisessä valmennuksessa

SAHAn heittovalmennukset ovat heittotaidon ja -tekniikan harjoittelua yksilölähtöisesti, missä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista valmennusta lajin huippuvalmentajalta.

Valmennuksesta vastaa lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentaja ja entinen maajoukkuepelaaja Samuel Haanpää.

Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, missä jokainen pelaaja harjoittelee tarpeidensa mukaan. Pienryhmissä saamme monipuolisempia harjoituksia ilman, että yksilöllinen huomio kärsii.

Heittovalmennuksemme yhdistävät taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen. Heittämisessä painotamme yksilön ominaisuuksia, omaa tapaa heittää ja lähestymme heittämistä ratkaisukeskeisesti. Jokainen ihminen heittää palloa hieman eri tavalla, joten emme laita pelaajia yhteen tiettyyn muottiin tai teknisiin malleihin.

Tietyt periaatteet, kuten tarkkuus, kyky heittää palloa eri etäisyyksiltä – myös puolustajan läsnäollessa – ovat asioita, mihin kiinnitämme huomiota kun valmennamme heittotaitoa ja -tekniikka. Olemme mukana valmentamassa ja auttamassa löytämään sinulle tehokkaimman mahdollisen tavan heittää koripalloa.

Meidän kanssamme saat valmennusta heittämiseen ja yksilövalmennukseen erikoistuneilta valmentajilta, missä tutkittu tieto ja käytännön kokemukset oppijana ja opettajana yhdistyvät.

 

KETKÄ JO HEITTÄVÄT KANSSAMME?

Muun muassa ammattikoripalloilijat Sasu Salin, Petteri Koponen, Henri Kantonen, Daniel Dolenc ja Juho Nenonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

KENELLE?

Valmennuksiin voivat osallistua kaikki koripalloa pelaavat tai harrastavat aikuiset, jotka haluavat oppia heittämään paremmin ja kehittämään pelaamisensa tasoa. Valmennuksissa harjoitellaan suhteessa osallistujan taitotasoon, joten valmennukset soveltuvat eri tasoisille pelureille ja harrastajille. Heittämistä ja korintekoa harjoitellaan monipuolisesti sisältäen paljon erilaisia pelitilanteita, pelaamista ja tekniikkaharjoittelua.

Tule rohkeasti mukaan. Kyllä, valmennamme lajin huippuja ja ammattilaisia, mutta myös junioreita ja koripallon harrastajia. Ainoa vaatimus on halu oppia uutta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään!

 

Huom. Haluamme, että jokainen joka haluaa oppia heittämään, saa siihen parhaan mahdollisen avun. Jos et ole aiemmin ollut valmennuksissamme, voit tulla kokeilemaan valmennuksia maksutta. Varaa paikkasi maksuttomiin kokeiluihin.

 

Ammattilaispelaajille on omat valmennusryhmänsä, joihin voit tiedustella valmennuksia ottamalla yhteyttä Samueliin samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

Junioreiden syyskauden heittovalmennukset sen sijaan löydät täältä: Heittovalmennus koripallo juniorit

 

VALMENNUS

Valmentajana Samuel Haanpää

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkueesta, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Metodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

Jos haluat kysyä lisää valmennuksista otathan yhteyttä Samueliin joko sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

 

SIQ älypallo

Kaikissa SAHAn heittovalmennuksissa hyödynnetään uusinta tietotaito ja tekniikkaa, kuten älypalloa. SAHAn ja SIQ Basketballin yhteistyön johdosta pääset valmennuksissamme kehittämään heittotaitoasi perustuen heittämääsi heittodataan sekä tutkittuun tietoon.

Poikkeuksellisen innovaation avulla SIQ:in kehittämä koripallo kerää heittäjistä monipuolisesti dataa, jota analysoimalla ja hyödyntämällä heittoharjoittelu tehostuu merkittävästi. Kansainvälisen koripalloliitto FIBAn hyväksymään palloa pääset hyödyntämään tässä mittakaavassa vain SAHAn valmennuksissa. Palloon on mahdollista tutustua valmennuksissa. Pallo on myös mahdollista hankkia harjoitusohjelmineen osaksi omatoimista harjoittelua.

 

TULEVAT HEITTOVALMENNUKSET

Kevään heittovalmennukset joka viikon maanantai klo 17-18

Paikka: Pirkkolahalli Pirkkolan Metsätie 8, 00630 Helsinki

 

Ilmoittaudu heittovalmennusten kevätkaudelle tai hanki sarjakortit tämän sivun linkeistä.

 

HINNAT

5 kerran sarjakortti: 135

10 kerran sarjakortti: 250

Syyskausi (22 valmennusta): 495

 

Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja voimassa koko kevätkauden ajan 4.6. asti.

Kevätkausi 9.1.-4.6.

Jos et ole aiemmin käynyt SAHAn valmennuksissa, voit tulla kokeilemaan valmennuksia maksutta varaamalla paikan maksuttomiin kokeiluihin.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli sairastut ja olet estynyt osallistumasta valmennuksiin, voit hyödyntää maksamasi summan täysimääräisesti ja oman valintasi mukaan SAHAn tuleviin valmennuksiin seuraavan 6kk sisällä.

Kehity yksilöllisessä valmennuksessa

Varaa valmennuksia SAHAn heitto- ja taitovalmennuksiin.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Valitse valmennusryhmä:

Valitse ajankohta:

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.