Heittovalmennus koripallo etävalmennus

79,00 / kk

Yksilöllistä heittovalmennusta etänä – kehity paremmaksi heittäjäksi sovelluksen avulla sijainnistasi riippumatta.

Tilaa henkilökohtainen heittovalmentaja ja saat:
1) Heittoanalyysin. Heittosi analysoidaan ja saat selkeän palautteen heittosi kehityskohteista
2) Henkilökohtaiset heittoharjoitusohjelmat yksilöllisesti valituilla harjoitteilla
3) Henkilökohtaisen heittovalmentajan ammattilaiskoripalloilijoiden yksilövalmentajilta, joka vastaa kysymyksiin ja auttaa harjoittelussasi – valmentajinasi entiset maajoukkue- ja ammattilaispelaajat Samuel Haanpää ja Petteri Koponen

Valmennuksessa saat selkeät ohjeet ja harjoitteet heittosi kehittämiseen, joita tekemällä tulet kehittymään heittäjänä tasostasi riippumatta.

Harjoittelu tapahtuu SAHAn sovelluksen avulla, mistä löydät henkilökohtaiset harjoitusohjelmasi sisältäen videoidut mallisuoritukset.

Vaihda geneeriset harjoitusohjelmat yksilölliseen valmennukseen, henkilökohtaiseen harjoitusohjelmaan ja hanki ammattivalmentaja edullisesti auttamaan harjoittelussasi.

Heittovalmennuksen hinta 79€/kk

Heittovalmentaja aina mukanasi

Yksilöllistä heittovalmennusta missä ja milloin haluat harjoitella.

Sovelluksemme yhdistää tekniikan ja valmennuksen huippuosaajat ennennäkemättömällä tavalla.

Harjoittele aina sinulle laadituilla, henkilökohtaisilla harjoitusohjelmilla ja hyödynnä valmentajiemme ammattitaito missä ikinä oletkin.

Heittämisen ei tarvitse olla vaikeaa – henkilökohtainen valmentaja apunasi aina kun harjoittelet.

Henkilökohtaista heittovalmennusta sovelluksen avulla sijainnistasi riippumatta

Hanki henkilökohtainen heittovalmentajasi ja nosta heittoprosenttejasi muiden valmennettaviemme tapaan

Haluaisitko heittää paremmin, kauempaa ja paremmilla prosenteilla? Tiedätkö mitä heitossasi tulisi kehittää? Onko sinulla selkeä suunnitelma ja harjoitteet heittosi kehittämiseen?

SAHA heittovalmennus etänä on yksilöllistä heittovalmennusta SAHAn oman verkkosovelluksen avulla, missä:
1) Valmentajamme analysoivat heittosi
2) Antavat selkeät ohjeet ja harjoitusohjelmat heittosi kehittämiseksi
3) Tavoitat heittovalmentajasi valmennusalustalla. Voit kysyä heittämisestä ja harjoittelustasi vaikka jokaisessa harjoituksessa.

Valmentajanasi lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentajat ja entiset maajoukkuepelaajat Samuel Haanpää ja Petteri Koponen.

 

Valmennus sisältää heiton analysoinnin, henkilökohtaiset heittoharjoitusohjelmat heittosi kehittämiseksi ja valmentajien yhteydenpidon.

Kaikki harjoitusohjelmasi löydät SAHAn omassa verkkosovelluksessa sisältäen videoidut mallisuoritukset. Sovelluksen käyttö onnistuu helposti älypuhelimella.

 

SAHAn heittovalmennukset ovat tuoneet erinomaisia tuloksia jo vuosien ajan. Nyt valmennukset ovat vihdoin kaikkien saatavilla sijainnista riippumatta.

Heittovalmennuksissa saat yksilöllistä, dataan ja tutkittuun tietoon perustuvaa heittovalmennusta huolimatta siitä missä päin asut ja harjoittelet.

 

Vaihda geneeriset harjoitusohjelmat yksilölliseen valmennukseen ja henkilökohtaiseen harjoitusohjelmaan.
Valmennusta, joka on tuonut erinomaisia tuloksia vuosien ajan aina junioreista ammattikoripalloilijoihin.

 

Ketkä jo heittävät kanssamme?

Suomen ja Euroopan parhaita heittäjiä. Muiden muassa Sasu Salin, Juho Nenonen, Daniel Dolenc ja Henri Kantonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

KENELLE VALMENNUS SOPII?

Yksilöllinen heittovalmennus sopii eri ikäisille ja tasoisille koripalloilijoille aina nuorista kilpaurheilijoista koripallon harrastajiin, jotka haluavat nopeuttaa oppimistaan, harjoitella oikeita asioita ja saavuttaa tavoitteensa.

Etävalmennuksen avulla saat päivittäin yksilöllistä valmennusta ja henkilökohtaisia harjoitteita.

Valmennus on myös hyvä lisä ohjattuihin valmennuksiin tai tueksi seuraharjoittelulle, jotta harjoittelet juuri niitä asioita, jotka ovat oleellisimpia sinun kehittymisellesi. Harjoitteet on aina yksilöllisesti valittu sinun tarpeisiin ja analyysiin pohjautuen.

Etävalmennuksen avulla sinulla on aina henkilökohtainen ammattivalmentaja valmentajanasi, keneltä voit kysyä mitä tahansa omaan tai lapsesi heittoon liittyvää ja saada asiantuntemusta harjoitteluun.

Voit olla maajoukkuetason juniori tai vasta aloittelemassa koripallon parissa. Mielenkiinto ja halu kehittyä ovat ainoat edellytykset. Jos haluat oppia heittämään hyvin, tilaa valmennus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Jos olet kiinnostunut etävalmennuksen lisäksi heittovalmennuksen yksityisvalmennuksista, ota yhteyttä samuel@sahatraining.fi tai soita +358 50 304 2748

Ohjatut heittovalmennukset pienryhmissä läpi kesän Pirkkolassa, Helsingissä. Tutustu tästä

 

VALMENNUS

Valmentajina Samuel Haanpää ja Petteri Koponen

Valmennus perustuu tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, valmentajien monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin

 

Samuel

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkue Susijengistä, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

Petteri

– Entinen ammattilaispelaaja mm. Euroliiga-joukkue FC Barcelona ja 154 maaottelua Susijengissä, erinomaisilla heittoprosenteilla
– Valittu mm. Euroliigan viikon pelaajaksi, MM-kisoissa eniten koriinjohtaneita syöttöjä, Eurocupin tähdistövalinta, lukuisia vuoden pelaaja -valintoja ja NBA:n 1. kierroksen varaus
– Nykyisin valmentajana Mäkelänrinteen urheilulukiossa sekä mm. Euroliigan ja Adidaksen Next Generation turnauksissa Euroopan nuorten huippujen valmentajana sekä NBA Eurocampilla
– Yksi kaikkien aikojen tarkimmista Euroliigan 3 pisteen heittäjistä (46,2%)

 

HINTA

79 euroa / kk

Tilaus on toistaiseksi voimassa. Tilaus ei sido määräajaksi ja sen voi päättää koska tahansa.Valmennuksen voi hankkia esimerkiksi 1kk ajaksi peruuttamalla tilauksen ennen seuraavan kuukauden aloitusta.

Tilaus sisältää heiton analyysin, analyysin pohjalta rakennetut henkilökohtaiset, digitaaliset harjoitusohjelmat, tunnukset SAHAn valmennussovellukseen ja rajattoman yhteydenpidon SAHAn valmentajiin.

Huom! Henkilökohtaiset analyysit ja harjoitusohjelmat näkyvät sovelluksessa vain kun tilauksesi on aktiivinen.

 

NÄIN ALOITAT VALMENNUKSEN

1. Tilaa valmennus. Tee tilaus tältä sivulta ja toimitamme sähköpostiisi linkin lyhyeen taustakyselyyn harjoitteluusi liittyen.

2. Kuvaa heittovideot. Saat taustakyselyn yhteydessä helpot ohjeet heittovideoiden kuvaamiseen älypuhelimella. Videoiden perusteella analysoimme heittosi ja laadimme yksilölliset heitto-ohjelmasi. Samalla valitsemme yksilöllisesti parhaat harjoitteet heittosi kehittämiseen.

3. Kehity heittäjänä! Kun olet toimittanut meille heittovideot, teemme analyysin, saat yksilölliset harjoitusohjelmat SAHAn valmennusalustalle ja pääset aloittamaan harjoittelun. Seuraamme edistymistäsi etänä ja olemme aina tavoitettavissa heittämiseesi liittyvissä kysymyksissä.

 

Tilaukset ovat sitovia. Jos kuitenkin olet missä tahansa valmennuksen vaiheessa tyytymätön valmennukseen, palautamme rahasi.

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä mistä tahansa heittovalmennukseen liittyvästä, ota yhteyttä samuel@sahatraining.fi tai soita/viestitä +358 50 304 2748

 

Tilaa yksilöllistä valmennusta

Tilaa SAHA Platform ja kehityt henkilökohtaisessa heittovalmennuksessa

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.