Heittovalmennus online

39,00 / kk

Yksilöllistä heittovalmennusta etävalmennuksessa – opi paremmaksi heittäjäksi sijainnistasi riippumatta.

Heittovalmennusta lajin huipulta kuukausi kerrallaan toistaiseksi voimassa olevalla tilauksella!

Verkkovalmennusta etänä, missä heittämäsi koripallon dataa analysoidaan ja hyödynnetään harjoittelusi suunnittelussa ja heittovalmennuksesi toteutuksessa.

Sisältää yksilölliset heittoharjoitusohjelmat, älypallon datan analysoinnin sekä valmentajien yhteydenpidon.

Kaikki harjoitusohjelmasi SAHAn valmennusalustalla sisältäen videoidut mallisuoritukset.

 

Suosittelemme harjoitteluun SIQ Älypalloa. Mikä sinulla ei vielä ole palloa, saat lisättyä pallon tilaukseesi kertaostona.

Heittovalmennus kuukausitilaus

39,00 / kk

SIQ koripallo

Nosta heittoprosenttejasi – heittovalmennusta huippuvalmennuksessa

Valmennusta, joka kehittää heittotaitoasi – kuukausi kerrallaan toistaiseksi voimassa olevalla tilauksella.

Heittovalmennus online on verkkovalmennusta etänä, missä heittämäsi koripallon dataa analysoidaan ja hyödynnetään harjoittelusi suunnittelussa ja heittovalmennuksesi toteutuksessa.

Valmentajanasi lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentaja ja entinen maajoukkuepelaaja Samuel Haanpää.

 

Valmennus sisältää yksilölliset heittoharjoitusohjelmat, älypallon datan analysoinnin sekä valmentajien yhteydenpidon.

Kaikki harjoitusohjelmasi ovat SAHAn valmennusalustalla sisältäen videoidut mallisuoritukset.

SAHAn heittovalmennukset ovat tuoneet erinomaisia tuloksia jo vuosien ajan. Nyt valmennukset ovat vihdoin kaikkien saatavilla sijainnista riippumatta.

Heittovalmennuksissa saat yksilöllistä, dataan ja tutkittuun tietoon perustuvaa heittovalmennusta huolimatta siitä missä päin asut ja harjoittelet. Valmennusta joka on suunniteltu juuri sinulle.

 

Mikäli olet kiinnostunut myös heittoanalyysista saat hankittua sen heittovalmennuksen aloituspaketin yhteydessä: Heittovalmennus online aloituspaketti

 

Ketkä jo heittävät kanssamme?

Suomen ja Euroopan parhaita heittäjiä. Muiden muassa Sasu Salin, Petteri Koponen, Juho Nenonen, Daniel Dolenc ja Henri Kantonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

Kenelle?

Yksilöllinen heittovalmennus sopii eri ikäisille ja tasoisille koripalloilijoille aina nuorista kilpaurheilijoista koripallon harrastajiin. Voit olla maajoukkuetason juniori tai vasta aloittelemassa koripallon parissa. Mielenkiinto ja halu kehittyä ovat ainoat edellytykset. Jos haluat oppia heittämään hyvin, on se avullamme mahdollista.

Jos olet kiinnostunut etävalmennuksen lisäksi heittovalmennuksen yksityisvalmennuksista, ota yhteyttä samuel@sahatraining.fi tai soita +358 50 304 2748

Katso myös ohjatut heittovalmennuksemme – Heittovalmennus

 

Valmennus

Valmentajana Samuel Haanpää

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkueesta, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Metodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

Hinta

39 euroa / kk

Palvelu on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva tilaus, joka veloitetaan kuukausi kerrallaan. Tilauksen voi irtisanoa koska tahansa. Tilaus jatkuu automaattisesti kuukausittain ellei sitä erikseen irtisanota.

 

Älypallo

Harjoittelua varten suosittelemme SIQ Basketball älypalloa. Pallon avulla saamme analysoitua jokaisen harjoituksesi ja heittosi etänä ja annettua palautetta edistymisen mukaan. Mikäli sinulla ei vielä ole palloa, voit ostaa pallon tilauksen yhteydessä.

Pallokoot:

5 = minit ja mikrot
6 = naiset, a- ja b-tytöt sekä kaikki c-ikäiset
7 = miehet sekä a- ja b-pojat

 

Aloitus

1. Tilaa valmennus. Jos sinulla ei ole vielä älypalloa, tilaa se ostoksen yhteydessä. Valitse haluamasi pallon koko. Tarjolla kaikki pallokoot 5, 6 ja 7. Myös ulkopalloksi soveltuva älypallo tarjolla koossa 6 ja 7.

2. Kuvaa heittovideot. Jos olet uusi asiakas, saat tilauksen yhteydessä aloituskyselyn ja helpot ohjeet heittovideoiden kuvaamiseen älypuhelimella. Videoiden perusteella laadimme yksilölliset heitto-ohjelmasi. Mahdollinen pallotilaus on jo matkalla.

3. Valmennukset alkavat! Kun olet toimittanut meille heittovideot, saat yksilölliset harjoitusohjelmat SAHAn valmennusalustalle ja pääset aloittamaan harjoittelun. Seuraamme edistymistäsi etänä ja päivitämme harjoitusohjelmia tarpeen mukaan.

 

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä mistä tahansa heittovalmennukseen liittyvästä, ota yhteyttä samuel@sahatraining.fi tai soita +358 50 304 2748

 

Ota yhteyttä

Tai täytä yhteystietosi ja vastaamme vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.