SAHA Platform heittovalmennus

Alkaen: 79,00

Yksilöllistä heittovalmennusta etänä – kehity paremmaksi heittäjäksi sijainnistasi riippumatta.

Tilaa henkilökohtainen heittosi analysointi ja yksilölliset heittoharjoitusohjelmat ammattilaiskoripalloilijoiden yksilövalmentajilta.

Valmentajina entiset maajoukkuepelaajat ja nykyiset ammattivalmentajat Samuel Haanpää ja Petteri Koponen.

Valmennus sisältää heittosi analysoinnin, yksilölliset heittoharjoitusohjelmat sekä valmentajien yhteydenpidon.

Saat selkeät ohjeet ja harjoitteet heittosi kehittämiseen, joita tekemällä tulet kehittymään heittäjänä tasostasi riippumatta.

Harjoittelu tapahtuu SAHAn sovelluksen avulla, mistä löydät henkilökohtaiset harjoitusohjelmasi sisältäen videoidut mallisuoritukset.

Valmennukset onnistuvat millä tahansa koripallolla. Voit halutessasi kuitenkin lisätä tilaukseesi älypallon tilauksesi yhteydessä.

Vaihda geneeriset harjoitusohjelmat yksilölliseen valmennukseen, henkilökohtaiseen harjoitusohjelmaan ja harjoittele sinulle oikeita asioita.

Heittovalmennuksen hinta 79€

SIQ koripallo

Temporarily unavailable

Henkilökohtaista heittovalmennusta sijainnistasi riippumatta

Hanki henkilökohtainen heittovalmentajasi ja nosta heittoprosenttejasi muiden valmennettaviemme tapaan

Haluaisitko heittää paremmin, kauempaa ja paremmilla prosenteilla? Tiedätkö mitä heitossasi tulisi kehittää? Onko sinulla selkeä suunnitelma ja harjoitteet heittosi kehittämiseen?

SAHA Platform heittovalmennus on etävalmennusta SAHAn sovelluksen avulla, missä valmentajamme analysoivat heittosi ja antavat selkeät ohjeet ja harjoitusohjelmat heittosi kehittämiseksi. Lisäksi tavoitat heittovalmentajasi valmennusalustalla ja voit kysyä heittämisestä ja harjoittelustasi tarpeesi mukaan.

Valmentajanasi lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentajat ja entiset maajoukkuepelaajat Samuel Haanpää ja Petteri Koponen.

 

Valmennus sisältää heiton analysoinnin sekä henkilökohtaiset heittoharjoitusohjelmat heittosi kehittämiseksi.

Kaikki harjoitusohjelmasi ovat SAHAn verkkosovelluksessa sisältäen videoidut mallisuoritukset. Sovelluksen käyttö onnistuu helposti älypuhelimella.

 

SAHAn heittovalmennukset ovat tuoneet erinomaisia tuloksia jo vuosien ajan. Nyt valmennukset ovat vihdoin kaikkien saatavilla sijainnista riippumatta.

Heittovalmennuksissa saat yksilöllistä, dataan ja tutkittuun tietoon perustuvaa heittovalmennusta huolimatta siitä missä päin asut ja harjoittelet.

 

Vaihda geneeriset harjoitusohjelmat yksilölliseen valmennukseen ja henkilökohtaiseen harjoitusohjelmaan. Valmennusta, joka on tuonut erinomaisia tuloksia vuosien ajan aina junioreista ammattikoripalloilijoihin.

 

Ketkä jo heittävät kanssamme?

Suomen ja Euroopan parhaita heittäjiä. Muiden muassa Sasu Salin, Juho Nenonen, Daniel Dolenc ja Henri Kantonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

KENELLE?

Yksilöllinen heittovalmennus sopii eri ikäisille ja tasoisille koripalloilijoille aina nuorista kilpaurheilijoista koripallon harrastajiin. Voit olla maajoukkuetason juniori tai vasta aloittelemassa koripallon parissa. Mielenkiinto ja halu kehittyä ovat ainoat edellytykset. Jos haluat oppia heittämään hyvin, on se avullamme mahdollista.

Jos olet kiinnostunut etävalmennuksen lisäksi heittovalmennuksen yksityisvalmennuksista, ota yhteyttä samuel@sahatraining.fi tai soita +358 50 304 2748

Ohjatut heittovalmennukset pienryhmissä läpi kesän Pirkkolassa, Helsingissä. Tutustu tästä

 

VALMENNUS

Valmentajina Samuel Haanpää ja Petteri Koponen

Valmennus perustuu tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, valmentajien monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin

 

Samuel

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkue Susijengistä, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

Petteri

– Entinen ammattilaispelaaja mm. Euroliiga-joukkue FC Barcelona ja 154 maaottelua Susijengissä, erinomaisilla heittoprosenteilla
– Valittu mm. Euroliigan viikon pelaajaksi, MM-kisoissa eniten koriinjohtaneita syöttöjä, Eurocupin tähdistövalinta, lukuisia vuoden pelaaja -valintoja ja NBA:n 1. kierroksen varaus
– Nykyisin valmentajana Mäkelänrinteen urheilulukiossa sekä mm. Euroliigan ja Adidaksen Next Generation turnauksissa Euroopan nuorten huippujen valmentajana sekä NBA Eurocampilla
– Yksi kaikkien aikojen tarkimmista Euroliigan 3 pisteen heittäjistä (46,2%)

 

HINTA

79 euroa

Valmennus on kertaluontoinen ostos, joka sisältää heiton analyysin ja analyysin pohjalta rakennetut henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja suunnitelman SAHA Platform sovellukseen. Voit olla yhteydessä heittoosi liittyen koska tahansa sovelluksen avulla.

Oletko jo mukana SAHA Platform heittovalmennuksissa? Kun haluat päivittää heittoohjelmiasi, tee uusi ostos, lähetä meille heittovideosi ja päivitämme harjoitusohjelmiasi.

 

Älypallo

Harjoittelussa voi hyödyntää SIQ Basketball älypalloa, mutta valmennus onnistuu erinomaisesti myös ilman älypalloa tavallisella koripallolla. Mikäli sinulla ei vielä ole palloa, voit ostaa pallon tilauksen yhteydessä. Kovan kysynnän vuoksi palloja on tällä hetkellä saatavina vain 5 ja 6 koossa sisäpalloina.

Pallokoot:

5 = minit ja mikrot
6 = naiset, a- ja b-tytöt sekä kaikki c-ikäiset
7 = miehet sekä a- ja b-pojat

 

NÄIN ALOITAT VALMENNUKSEN

1. Tilaa valmennus. Jos sinulla ei ole vielä älypalloa, voit halutessasi tilata sen ostoksen yhteydessä. Valmennus onnistuu myös ilman älypalloa.

2. Kuvaa heittovideot. Jos olet uusi asiakas, saat tilauksen yhteydessä aloituskyselyn ja helpot ohjeet heittovideoiden kuvaamiseen älypuhelimella. Videoiden perusteella laadimme yksilölliset heitto-ohjelmasi.

3. Aloita harjoittelu! Kun olet toimittanut meille heittovideot, saat yksilölliset harjoitusohjelmat SAHAn valmennusalustalle ja pääset aloittamaan harjoittelun. Seuraamme edistymistäsi etänä ja olemme tavoitettavissa heittämiseesi liittyvissä kysymyksissä.

 

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä mistä tahansa heittovalmennukseen liittyvästä, ota yhteyttä samuel@sahatraining.fi tai soita +358 50 304 2748

 

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.