SAHA Platform jääkiekko

Alkaen: 49,00 / kk

Yksilöllistä valmennusta jääkiekkoilijoille huippu-urheilijoiden valmentajilta

Tervetuloa valmennuksen tulevaisuuteen! Yhdessä teknologisen innovaation ja huippu-urheilijoiden valmentajien, olemme luoneet valmennussovelluksen, missä saat aidosti henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja valmennuksen tuen jääkiekon fysiikkaharjoitteluun.

Harjoitusohjelmat ja kaikki valmennuksen materiaalit sekä yhteydenpito sovelluksen kautta älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Unohda geneeriset harjoituohjelmat ja harjoittele harjoitusohjelmilla, jotka on tehty juuri sinulle: sinun tarpeisiin, tavoitteisiin, dataan ja lajiisi pohjautuen.

Soveltuu ikään ja tasoon katsomatta jääkiekkoilijoille, jotka haluavat yksilöllistä valmennusta harjoitteluun, harjoittelun seurantaan sekä ammattivalmentajien tuen.

Mullistimme harjoittelun.

Jos se olisi mahdollista, jokainen valitsisi yksilöllisen ohjelmoinnin. Nyt se on. Sovelluksemme yhdistää tekniikan ja valmennuksen huippuosaajat ennennäkemättömällä tavalla. Yksilöllistä valmennusta geneerisen ohjelmoinnin hinnalla.

Sinun data.
Sinun ohjelmat.

Harjoitusohjelmasi luodaan ja päivittyvät datasi perusteella. Miten harjoittelu sujui tällä viikolla? Millaisia tuloksia sait aikaan? Kaikki vaikuttaa ohjelmointiisi. Sinulle täysin räätälöityä.

Huippu-urheilijoiden valmentajat.

Valmennussovellus huippu-urheilijoiden valmentajilta. Kehity omaksi parhaaksi versioksesi valitsemassasi lajissa. Ole yhteydessä valmentajiimme tarpeesi mukaan.

Valitse valmennus

Yksilöllistä valmennusta dataasi perustuen.
Kaikki paketit ovat toistaiseksi voimassa ilman määräaikaisuutta ja laskutetaan kuukausittain.

Plus

Henkilökohtainen valmennus osaksi arkea

€ 49

per kuukausi

Plus -versio sisältää:

Soveltuu erityisesti:

Pro

Suurempiin tarpeisiin rajattomasti harjoittelua

€ 109

per kuukausi

Kaikki mitä Plus -versiossa ja lisäksi:

Soveltuu erityisesti:

Custom

Jos haluat yksilöllistä valmennusta joukkueelle tai organisaatiolle tai sinulla on lisätarpeita Plus ja Pro -pakettien lisäksi – ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Kuinka valmennus toimii?

1. Kartoitus

Tilaa valmennus ja saat sähköpostiisi linkin aloituskyselyyn. Kyselyvastaustesi perusteella teemme ensimmäiset yksilölliset harjoitusohjelmasi.

2. Harjoittelu

Saat yksilölliset harjoitusohjelmasi Platformille sisältäen mm. selkeät videoesimerkit eri harjoitteista. Verkkosovellus kulkee mukanasi älypuhelimessa.

3. Seuranta

Harjoittelusi edistymistä seurataan antamasi palautteen ja kerätyn harjoitusdatan perusteella. Harjoitusohjelmiasi päivitetään datan ja edistymisesi mukaan.

4. Tuki

Harjoittele missä haluat ja milloin haluat, mutta et koskaan yksin. Valmentajat ovat aina tukenasi ja tavoitettavissa valmennusalustan kautta.

Yksilölliset harjoitusohjelmat ja valmennuksen tuki ammattilaiskiekkoilijoiden valmentajilta

SAHA Platformin avulla saat sinulle räätälöityä valmennusta ja optimoit harjoittelusi

  • Päivittyvät yksilölliset harjoitusohjelmat, jotka perustuvat urheilijan henkilökohtaiseen dataan, ominaisuuksiin ja tarpeisiin
  • Harjoittelun ja kehittymisen seuranta
  • Yhteydenpito SAHAn valmentajiin tarpeesi mukaan
  • Ei määräaikaa – tilaus on aina toistaiseksi voimassa

 

Yksilölliset harjoitusohjelmat laaditaan kunkin jääkiekkoilijan yksilöllisiin ominaisuuksiin ja dataan perustuen. Ohjelmointi tehdään osaksi urheilijan joukkueharjoittelua ja pelaamista huomioiden urheilijan kokonaisrasitus.

Harjoitusohjelmien kaikki liikkeet sisältävät videoidut esimerkkisuoritukset ja valmentajat ovat aina tavoitettavissa etäyhteyksin valmennussovelluksen kautta.

 

Kuinka SAHA Platform toimii?

1. Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin aloituskyselyyn, missä annat taustatiedot, jonka perusteella teemme ensimmäiset yksilölliset harjoitusohjelmasi.

2. Saat tunnukset SAHAn valmennusalustalle, mistä löydät kaikki valmennuksemme materiaalit. Harjoitusohjelmat sisältävät selkeät ohjeet ja videoesimerkit harjoitusohjelmien eri harjoitteista.

3. Harjoittelusi edistymistä seurataan antamasi palautteen ja kerätyn harjoitusdatan perusteella. Harjoittelu suunnitellaan ja ohjelmia muokataan palautteesi ja tuottamasi datan perusteella.

4.  Olemme tukenasi ja tavoitettavissa sovelluksen kautta.

 

KENELLE?

Jääkiekkoilijoille, jotka haluavat aidosti yksilöllistä fysiikkavalmennusta ammattilais- ja juniorikiekkoilijoiden valmentajilta.

Soveltuu kaikille jääkiekkoilijoille junioreista aikuisiin. Harjoitusohjelmat ja valmennus räätälöidään aina yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle.

 

HINTA

SAHA Platform Plus: 49e/kk

Plus tilaus sisältää mm. enintään 4 harjoitusta harjoitusohjelmaan viikossa ja yhteydenpidon SAHAn valmentajiin etäyhteyksin.

SAHA Platform Pro: 109e/kk

Pro tilaus sisältää mm. rajattoman määrän harjoituksia harjoitusohjelmaan ja viikoittaisen kontaktoinnin SAHAn valmentajilta.

 

Tilaa yksilölliset harjoitusohjelmat

Tilaa SAHA Platform ja saat aidosti yksilöllistä valmennusta

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.