Syyslomaleiri jääkiekko

Syyslomaleiri jääkiekko

300,00

ILMOITTAUTUMINEN NYT KÄYNNISSÄ

Yksilölliseen taito- ja fysiikkavalmennukseen keskittyvä leiri 10-16-vuotiaille kilpakiekkoa pelaaville tytöille ja pojille.

Sisältää päivittäin kaksi jääharjoitusta, kaksi fysiikkaharjoitusta, ammattivalmentajat, yksilöllistä valmennusta pienryhmissä sekä lounaan ja välipalan.

Päävalmentajina NHL:ssäkin pelannut Lennart Petrell sekä entinen taitoluistelija ja kansainvälinen luisteluvalmentaja Lotta Siekkinen.

Ajankohta: Ma-ke 17.-19.10. – joka päivä klo 9-15

Paikka: Paloheinän jäähalli

Hinta: 300€

Yksilöllisessä valmennuksessa osallistujamäärä on rajattu, joten leirille otetaan kaikkiaan vain 20 kenttäpelaajaa.

Syyslomaleiri jääkiekkoilijoille, jotka haluavat kehittyä huippuvalmennuksessa

SAHAn syyslomaleiri jääkiekkoon on yksilölliseen taito- ja fysiikkavalmennukseen keskittyvä leiri 10-16-vuotiaille kilpakiekkoa pelaaville tytöille ja pojille.

Leirillä keskitytään mm. luistelutekniikkaan ja -nopeuteen, maalintekoon, syöttämiseen sekä nuoren jääkiekkoilijan fyysisiin perusteisiin kuten suunnanmuutoksiin sekä havainnointi- ja reagointikykyyn. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja käytännössä menestyneihin malleihin lajin huipulta ja junioriurheilijoiden parissa.

Leirillä valmennuksesta vastaavat huippukiekoilija Lennart Petrell sekä mm. ulkomailla valmentanut luisteluvalmentaja Lotta Siekkinen. SAHAn valmennuksiin turvautuvat yksilövalmennuksissaan myös Suomen jääkiekkohuiput miesten, naisten ja junioreiden maajoukkueista.

Tarjolla on päivittäin jääharjoittelua ja lajilähtöistä fysiikkaharjoittelua yhdistettynä SAHAn psyykkisen valmennuksen periaatteisiin. Leiriltä saa mukaan paljon uusia malleja ja virikkeitä omatoimiseen harjoitteluun sekä osaksi oman joukkueen seuraharjoittelua.

Kokonaisuudessaan leiripäivät nojaavat SAHAn perusteisiin, missä laji-, fysiikka- ja psyykkinen valmennus huomioidaan kaikissa valmennustapahtumissa. Innostava harjoitusympäristö takaa laadukkaan, yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen valmennusviikon nuorille kiekkoilijoille.

 

”SAHAn treenit opettivat minua tuntemaan itseni eli oman fyysisen ja henkisen puolen. Otin isoja kehitysaskelia jääkiekkoilijana mutta eniten kehityin ihmisenä sekä urheilijana. Parasta treeneissä on monipuolisuus sekä kaikkien mahdollisten taitojen kehittäminen. Myös iso asia SAHAn harjoittelussa on se, että se on hauskaa!” – Elis Hede (HIFK)

”SAHAlla harjoittelu on joukkueharjoittelua monipuolisempaa ja yksilöllisempää. Urheilijan omat kehityskohteet otetaan huomioon ja samalla kehitetään monipuolisesti kokonaisuutta, ei ainoastaan yhtä harjoittelun osa-aluetta. SAHAlla keskitytään urheilijan monipuoliseen kehitykseen ennen kaikkea. ” – Antti Virtanen (University of Alaska Fairbanks)

 

 

Kenelle?

10-16-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit
Leirille otetaan maksimissaan 20 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia.

 

Aika

3 päivän leiri syyslomalla
Ma-ke 17.10. – 19.10.2022
Valmennusta joka päivä klo 9-15

 

Paikka

Paloheinän jäähalli
Pakilantie 122
00670 Helsinki

 

Hinta

300€

Leiri sisältää joka päivä:

– 2 jääharjoitusta
– 2 oheisharjoitusta
– lounaan
– välipalan

 

Valmennus

Leirin valmentajina toimivat NHL:ssäkin jääkiekkoillut HIFK-ikoni Lennart Petrell sekä entinen taitoluistelija ja kansainvälinen luisteluvalmentaja Lotta Siekkinen. Fyysisessä valmennuksessa mukana myös useamman Liiga-joukkueen fysiikkavalmentajana toiminut Harri Yrttiaho.

Mikäli sinulla on kysyttävää mistä tahansa leiriin liittyvästä, niin olethan yhteydessä Lottaan sähköpostilla lotta@sahatraining.fi

 

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja leirimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdollisten sairaustapausten osalta palautamme leirimaksun täysimääräisesti 5 päivää ennen leirin alkua. Tätä myöhemmin tehtävissä sairaustapauksiin liittyvissä peruutuksissa palautamme 75% leirin hinnasta. Vaihtoehtoisesti leirimaksun voi täysimääräisesti käyttää SAHAn muihin valmennuspalveluihin.

 

Vakuutus

Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassaoleva urheiluvakuutus tai vastaava. SAHA Training ei vakuuta osallistujia erikseen.

Ilmoittaudu mukaan

Yksilöllistä valmennusta syyslomalla!

Ota yhteyttä

Tai täytä yhteystietosi ja vastaamme vuorokauden sisään.

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu:

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.