SAHA app on julki!

Varaa valmennus

Varaa paikkasi SAHAn valmennuksiin.

Valitse haluamasi valmennus, täytä tiedot ja tee varaus.

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin tai ota yhteyttä.

Valitse valmennus

Heittovalmennukset

Fysiikkavalmennukset

Tehojäät

Yksityisvalmennukset

Kaikissa valmennuksissa, myös pienryhmä- ja ryhmävalmennuksissa, valmennuksemme perustuvat yksilölliseen valmennukseen.

Jos haluat kuitenkin yksityisvalmennuksen yhdelle tai useammalle henkilölle, niin ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja sovimme valmennusajan. Yksityisvalmennuksia järjestetään viikoittain. Yksityisvalmennukset alkaen 89€/valmennus.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Varaat valmennuksia tältä varaussivustolta valitsemalla haluamasi valmennuksen ja ajankohdan. Täytä vaaditut tiedot ja vahvista varaus. Voit varata yhden valmennustapahtuman kerrallaan, mutta halutessasi ilmoittaa usemman osallistujan kerralla samaan tapahtumaan.

Jos valmennus ei ole maksuton kokeilu, muista hankkia kerta-, sarja-, kausi- tai kk-kortti, joka oikeuttaa varaamiisi valmennuksiin. Saat hankittua kortteja osiosta Palvelut.

Voit varata toistuvia ryhmävalmennuksia sekä yksittäisiä valmennustapahtumia tarjonnan mukaan. Vain yksityisvalmennukset varataan erikseen suoraan valmentajalta. Jokainen tapahtuma varataan erikseen, myös kk-korteissa.

Voit ilmoittaa kerralla useamman osallistujan, lukuunottamatta maksuttomia kokeiluja. Muista ilmoittaa kaikkien osallistujien nimet samaan kenttään.

Meillä tulee olla osallistujat tiedossa jokaisessa valmennustapahtumassa, jotta voimme suunnitella jokaisen tapahtuman etukäteen ja laatia jokaiselle osallistujalle yksilöllisen harjoitustapahtuman. Osallistujat määrittävät aina valmennuksen sisällön.

Valmennukset maksetaan etukäteen, jotta voimme valmennuksissa keskittyä harjoitteluun. Ellei valmennus ole maksuton kokeilu, valmennuksiin tulee hankkia verkkosivuiltamme kerta-, sarja-, kausi- tai kk-kortti, joka oikeuttaa varaamaasi valmennukseen. Linkki kortteihin löytyy varaamaasi valmennuksen varausinfosta tältä varaussivustolta tai tuotesivulta kohdasta Palvelut

 

Jos tapahtuman kohdalla on näkyvissä hinta, varaus maksetaan varauksen yhteydessä. Sinut ohjataan kassalle varausprosessin lopuksi.

Muissa tapauksissa valmennuksiin oikeuttavia kerta-, sarja-, kausi- tai kk-kortteja hankitaan erikseen verkkokaupastamme. Valmennuskohtaiset korttivaihtoehdot löydät varaamasi valmennuksen varausinfosta tältä varaussivustolta tai tuotesivulta kohdasta Palvelut

Voit halutessasi myös tehdä varaukset haluamiisi valmennusajankohtiin ensin ja hankkia haluamasi kerta-, sarja-, kausi- tai kk-kortin tämän jälkeen. Valitsemasi kortti tulee olla maksettu ennen ensimmäisen varaamasi valmennustapahtuman aloitusta.

Voit maksaa valmennukset verkkokaupassamme monilla eri maksutavoilla, turvallisesti ja luotettavasti. Muun muassa yleisimmät verkkopankki-, kortti- ja mobiilimaksut ovat käytettävissä. Maksunvälittäjänä verkkokaupassamme toimii Visma pay.

Jos haluat hyödyntää liikuntaetuja maksujen suorittamiseen, niin varaa valmennukset, maksa valmennukset liikuntaedulla ja lähetä kuvakaappaus maksusuorituksesta sähköpostilla osoitteeseen saha@sahatraining.fi

Jos haluat hyödyntää liikuntaetuja maksujen suorittamiseen, niin varaa valmennukset, maksa valmennukset liikuntaedulla ja lähetä kuvakaappaus maksusuorituksesta sähköpostilla osoitteeseen saha@sahatraining.fi

Meillä toimivat maksutapoina yleisimmät liikuntaedut kuten Smartum, ePassi ja Edenred. Jos sinulla on muita palveluntarjoajia, niin kysy asiasta tarkemmin.

Kaikki varaukset voi peruuttaa 24 tuntia ennen valmennuksen alkamista ilman veloitusta. Voit hyödyntää maksamasi valmennuksen toisessa ajankohdassa tai voimme palauttaa rahat. Tätä myöhemmissä peruutuksissa varaus veloitetaan normaalisti ellei kyseessä ole sairastuminen tai vamma, joka estää osallistumisen.

Tehtyjä varauksia pääset tarkastelemaan Omat varaukset -sivustolta.
Tarvittaessa kaikki varaukset voi peruuttaa 24h ennen valmennuksen alkua, poislukien sairastumiset tai vammat.

Linkki Omat varaukset -sivulle löytyy myös varausvahvistuksestasi.

Varaus veloitetaan jos sitä ei peruta 24 tuntia ennen tapahtuman alkua. Sairastumisten ja vammojen osalta varauksen voi peruuttaa ennen valmennustapahtuman alkua. Jos olet maksanut varauksen etukäteen, niin maksua ei palauteta. Jos olet varannut valmennuksen, mutta et ole suorittanut maksua, varauksesta lähetetään lasku.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.