VALMENTAJAT

Olemme opastajia, mentoreita, tutkijoita, tukijoita, tekijöitä, johtajia ja palvelijoita. Olemme valmentajia.

Valmennustiimimme erilaiset taustat ja osaamisemme monimuotoisuus ovat mahdollistaneet yksilöllisen, uniikin valmennuspalvelun kehittämisen.

Omaamme poikkeuksellisen yhdistelmän tietoa, taitoa ja käytännön kokemusta eri lajien huippu-urheilusta, minkä avulla omalta osaltamme tuomme muutosta harjoittelun ja valmennuksen arkeen.

Harri yrttiaho

Suorituskyvyn kehittäminen on kiinnostanut ja innostanut minua jo hyvin nuoresta pitäen. Se on johdattanut minut tälle polulle. Alkuun kyse oli itseni kehittämisestä, mutta se muuttui hyvin nopeasti haluun auttaa ja kehittää myös muita. Urheilu-urallani koin etten saanut kaikkea sitä opetusta ja ohjausta, jota olisin tarvinnut kehittyäkseni. Pyrkimykseni on muuttaa tämä, ja auttaa urheilijoita ja tavoitteellisia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa.

Valmennustani ohjaavat sitoutuminen, halu kehittyä ja rehellisyys. Osaan yhdistää tutkitun tiedon, käytännön kokemuksen ja luovuuden. Valmentaminen on minulle yhteistyötä, jossa urheilijalla on merkittävä rooli. Yhteistyöllä löydetään jokaiselle oma paras tapa toimia.

Valmentaminen on oikean ympäristön luomista, jossa urheilijalla on turvallista kokeilla, tutkia ja kehittää omaa osaamistaan. Ilman epäonnistumisia ei tapahdu kehitystä. Valmentajana olen sosiaalinen, keskusteleva ja avoin. Uskon, että olemalla pitkäjänteinen ja vähän parempi jokainen päivä voimme saavuttaa mitä tahansa.

Urheilu-ura: Superpesis Kouvola

Liikuntatieteiden maisteri (JYU)

Seuravalmennuksia: HIFK (Liiga), Joensuun Kataja (Korisliiga), Vaasan Sport (Liiga)

Samuel Haanpää

Valmennan, koska haluan auttaa valmennettaviani eteenpäin kohti tavoitteitaan. Olisin itse omalla urheilu-urallani halunnut nähdä enemmän yksilöllistä, asiantuntevaa valmennusta, joka hahmottaa valmennuksen eri osa-alueet kokonaisuutena.

Valmennus on yhteistyötä valmentajan ja valmennettavan välillä. Rohkaisen valmennettaviani vastuunottoon omasta kehittymisestään, kysymään kysymyksiä ja etsimään vastauksia. Pystymme usein parempaan kuin alkuun uskomme tai meille on uskoteltu.

Valmentajana olen sosiaalinen, kannustava, keskusteleva ja avoin. Valmennuksessani jokainen asiakas on tärkeä ja työskentelemme yhdessä kohti asiakkaan asettamia tavoitteita. Lopulta kaikki lähtee harjoittelusta ja siitä, että kokee prosessin mielekkäänä ja merkityksellisenä.

Aina voi kehittyä.

Urheilu-ura: Kansainvälinen koripalloammattilainen 10+ vuotta (Eurooppa ja Amerikat), maajoukkueurheilija miesten maajoukkue (Susijengi)

Tradenomi (HH)

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.