MITÄ ON SAHA?
SAHA Training on kokonaisvaltainen, yksilölliseen harjoitteluun keskittyvä uuden ajan valmennuspalvelu tavoitteellisesti harjoitteleville aina huippu-urheilijoista junioreihin ja eri lajien harrastajiin, jotka haluavat parantaa suorituskykyään.

Valmennus- ja harjoitusideologiamme perustuvat yksilölliseen lähestymistapaan, jossa jokaista valmennettavaa opastetaan henkilökohtaisesti hänen yksilöllisten ominaisuuksiensa ja lajivaatimustensa mukaisesti.

Valmennamme urheilijoita joukkuelajeista yksilölajeihin, aina kansainvälisistä aikuisten ammattilaissarjoista nuorten seurajoukkuetasolle ja motivoituneisiin harrastajiin. Yksilöllistä ja yksityiskohtaista valmennusta lajivaatimusten mukaisesti kohti kunnianhimoisia tavoitteita.

TIIMI

Olemme opastajia, mentoreita, valmentajia. Me rakastamme urheilua ja urheilu on meille väylä itsensä haastamiseen. Me rakastamme haasteita, kehittymistä. Kehittyminen ja itsensä voittaminen luovat iloa ja näistä asioista on meille urheilussa kyse.

Aina voi kehittyä ja asiat voi aina tehdä vähän paremmin. Meillä on kriittinen näkökanta asioihin. Teemme asioita omalla tavallamme ja vaadimme paljon. Siksi meillä on myös välillä hankalan tapauksen maine, koska me emme sovi keskiarvoon.

Ennen kuin ensimmäisen kerran tapasimme toisemme, meistä oli jo toisiamme varoiteltu. Jälkeenpäin ajatellen varoittelu taisi olla vain osoitus erilaisista ajatuksista, mielikuvien haastamisesta ja vanhojen kaavojen rikkomisesta. Ei siis liene yllätys, että ideologiamme klikkasivat ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Molemmat kokivat löytäneensä vastakaikua ajatuksillensa.

Haluamme tuoda muutoksen
Perusasiat kuten vaatimustaso, johtaminen, henkinen valmennus, kommunikointi, tutkittu tieto ja yksityiskohtien arvostus tuntuvat olevan asioita, jotka eivät aina ole itsestäänselvyyksiä seuroissa, ryhmissä ja harjoituspalveluissa. Usko omaan tekemiseen ja itsevarmuus ovat asioita joihin suhtaudutaan varauksella. Vahvat persoonat eivät ole aina ole tervetulleita yhteisöihin.

Olemme kompastuneet näihin epäkohtiin ja haluamme tuoda muutoksen. Meidän mielestä urheilijoiden tulee päästä toteuttamaan itseään motivoivassa ympäristössä. Tässä ympäristössä tulee olla vuorovaikutusta, intohimoa ja opastusta. Valmentaja ei voi vain käskyttää urheilijaa ylhäältä käsin, vaan kehittyminen on valmentajan ja urheilijan yhteistyötä.

Me haastamme urheilijoita, tuemme ja kannustamme. Kehitämme urheilijoitamme ja itseämme ja olemme aina valmiit auttamaan asiakkaitamme kohti heidän tavoitteitaan.

SAMUEL SANTTU HAANPÄÄ

Olen kokenut yksilöllisen harjoittelun tehokkaimmaksi harjoittelumuodoksi kaikista urani varrella kokemistani harjoitustavoista ympäri maailman.

Jo pienestä pitäen olen saanut yksilöllistä opastusta, sillä isäni oli valmentaja ja aina läsnä. Pelatessani Yhdysvalloissa yliopistokoripalloa tutustuin yksilölliseen lajiharjoitteluun toden teolla.

LUE LISÄÄ

HARRI YRTTIAHO

Koin pelaajaurallani jo juniori-ikäisenä erilaisuutta, koska vaadin itseltäni ja myös muilta paljon enemmän kuin muut. Koin, että asiat tehdään vähän sinne päin eikä keskitytä oleellisiin asioihin täydellä antaumuksella.

Tätä seurasi miltei koko pelaajaurani ajan ja vasta viimeisinä pelivuosinani pääsin joukkueeseen, jossa oli muitakin, jotka halusivat tehdä asiat viimeisen päälle hyvin.

LUE LISÄÄ