SAHA app on julki!

saha training

missiomme

Autamme ihmisiä kehittymään,
jotta jokainen voi tavoitella unelmiaan urheilun avulla.

yksilöllistä

Yksityisvalmennusta, ryhmätreenejä tai etävalmennuksia
- aina sinulle suunniteltua.

yhteisöllistä

Jokainen on tärkeä. Arvotamme persoonallisuutta, suvaitsevaisuus, avoimuutta ja muiden huomioimista ilman lajirajoja. Yhdessä saamme aikaan enemmän.

kokonaisvaltaista

Olet enemmän kuin osiesi summa.
Niin kohtelemme myös harjoitteluasi.

#kaikkimerkkaa

Tarina

Kaikki lähti liikkeelle keskusteluista, joissa pohdimme yksilön kehittämistä suomalaisessa huippu-urheilussa. Vuosi oli tuolloin 2014. Olimme valmennustiimissä yhtä mieltä siitä, että yksilön kehittämisen voisi tehdä Suomessa paremmin.

Suomessa on jo jonkin verran yksilöityä fysiikkaharjoittelua, mutta huipulle päästäkseen urheilija tarvitsee yksilöllistä ja ennen kaikkea osaavaa lajikohtaista valmennusta kokonaisvaltaisesti. Tulee ymmärtää sekä lajivalmennus, että kehon fyysinen ja henkinen suorittaminen. Suomesta ja pääosin maailmaltakin tällainen laji- ja fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen yhdistävä valmennuspalvelu kuitenkin puuttui.

Aloimme miettiä, että tämän tyyppinen valmennuspalvelu tulisi olla. Tälle ei ollut pelkästään valtavaa tarvetta, mutta olisi ollut väärin silloisia ja tulevia urheilijoita kohtaan, jos emme olisi lähteneet palveluamme kehittämään.

Huipulle päästäkseen urheilijan on oltava osaavassa valmennuksessa, jossa päivittäinen tekeminen on laadukasta ja johdonmukaista. Koemme että asiat voi aina tehdä paremmin ja painotamme kokonaisvaltaisuuden tärkeyttä kaikessa tekemisessä.

Urheilijoille tulee luoda harjoitteluympäristö, jossa otetaan huomioon jokaisen valmennettavan yksilöllisyys. Harjoittelun ja harjoitteiden tulee aina parantaa urheilijan suorituskykyä itse kilpailussa.

Olemassaolevia toimintamalleja tulee haastaa ja miettiä, kuinka niitä voisi parantaa. Emme koskaan tee asioita siksi, että näin on ennenkin tehty, vaan perustamme toiminamme tutkittuun tietoon ja käytännössä menestyneihin malleihin. Analysoimme toimintaamme jatkuvasti ja tarkastelemme uusia ja erilaisia toimintatapoja tehostaaksemme valmennustamme. Uskomme avoimeen ja yhteisölliseen kehittymiseen.

Kokonaisvaltaisessa valmennuksessa ovat aina läsnä sekä taidolllinen, fyysinen sekä psyykkinen valmennus. Huipulle päästäkseen harjoitteluympäristön tulee olla motivoiva. Valmennettaville päivittäinen tekeminen tulee pystyä perustelemaan. Kehittymistä tulee myös seurata pitkäjänteisesti. Huipulle ei siis päästä hetkessä, mutta sinne päästään kun oikeita asioita tehdään riittävästi. Kuten Aristoteles on osuvasti todennut:

“We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.”

SAHAn avulla olemme nostaneet yksilöllisen harjoittelun ja valmennuksen osaksi suomalaista huippu-urheiluvalmennusta. Haluamme auttaa eri lajien urheilijoita nousemaan lajinsa eliittiin ja saavuttamaan heidän todellisen potentiaalinsa. On liian paljon esimerkkejä lupaavista urheilijoista, joille ei ole pystytty antamaan työkaluja, joilla he olisivat saavuttaneet todellisen potentiaalinsa. Olemme itse kokeneet mitä tehokas ja tehoton valmennus voi olla. Meille on muodostunut selkeä kuva siitä, mitä tehokas valmennus on ja kuinka ihminen saavuttaa huippunsa.

Olemme oppineet paljon asioita toimiessamme huippu-urheilun parissa, mutta toimintamme ei rajoitu vain huippu-urheiluun. Loistavat tulokset ja kasvava kysyntä ovat osoittaneet tietotaitomme tarpeet kaikkialla, missä halutaan kehittyä ja oppia uutta. Tänä päivänä haluammekin jakaa tietotaitoa ja osaamistamme kaikille, jotka haluavat maksimoida oman potentiaalinsa urheilun ja liikunnan avulla.

Olitpa sitten urheilija, valmentaja, harrastaja tai kuka tahansa, joka haluaa kehittyä ja tavoitella unelmiaan – SAHAn palvelut ovat luotu juuri sinulle. SAHA on valmennuksen tulevaisuus. Tervetuloa mukaan yhteisöömme!

SAHA System

SAHA SYStem

SAHA System on menetelmä ja tapa valmentaa, jossa taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen periaatteet huomioidaan kaikessa valmennuksessa. Nämä kolme osa-aluetta ovat urheiluvalmennuksessa perinteisesti eroteltu ja harjoitettu ominaan.

SAHAn valmennuksessa nämä osa-alueet yhdistyvät kokonaisuudeksi.

Olemme opastajia, mentoreita, tutkijoita, tukijoita, tekijöitä, johtajia ja palvelijoita. Olemme valmentajia. Valmennustiimimme erilaiset taustat ja osaamisemme monimuotoisuus ovat mahdollistaneet yksilöllisen, uniikin valmennuspalvelun kehittämisen.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.