SAHA app on julki!

saha helsinki

Urheiluun tehty. 

Suorituskyvyn parantamiseen kehitetyt valmennus- ja harjoittelutilat Helsingissä huippu-urheilijoiden valmentajilta.

Vihdoin treenisali,
joka on luotu urheilun ehdoilla,
eri lajien urheilijoille.

Juokse, hypi, liiku, heitä, lift heavy - lajilähtöisesti parempaa suorituskykyä.

Urheilijoille tehty

Kaikki mitä lajissasi tarvitset

Lajilähtöisessä valmennuksessa harjoittelun pitää vastata niihin tarpeisiin, mitä kyseisen lajin suorituskyky vaatii.

Kuntosali on tehty bodaamiseen, painnonnostosali painnonnostoon ja crossfitsali crossfittiin.

SAHA on tehty eri lajin urheilijoiden fysiikkaharjoitteluun.

Näe kehityksesi numeroina - jokaisessa harjoituksessa

Modernit mittalaitteistot mahdollistavat datan keräämisen kaikissa valmennuksissamme.

Tiedät reaaliaikaisesti kuinka kovaa juokset, paljon tehoa tuotat ja miltä harjoittelusi näyttää numeroiden valossa – teknologiamme mahdollistaa nykyaikaisen harjoittelusi seurannan joka ikisessä valmennuksessasi.

Ei arvailuja tai varmuuden vuoksi treenaamista.

Olohuone. Toimisto. Kahvila. Yhteisömme näköinen keskus.

Tilat on suunniteltu asiakkaitamme varten.

SAHAn tilat palvelevat monia vanhempia etätoimistona kun lapsi harjoittelee. Treeniporukka käy läpi päivän kuulumiset kahvin ääressä. Toiset seuraavat muiden harjoituksia ja saavat ideoita omaan tekemiseensä. 

SAHA Helsinki ei ole vain paikka, missä harjoitella ja valmentautua – tämä on yhteisömme kokoontumispaikka, missä tutustut toisiin huippu-urheilijoihin, harrastajiin, nuoriin, lapsiin sekä eri lajien ja alojen edustajiin.

Valmennuksia on ympäri vuoden ja tarjonta vaihtelee sesonkin mukaan. Jos olet kiinnostunut kehittymään, löydät monipuolisesta tarjonnastamme tarpeisiisi sopivaa valmennusta lajilähtöisesti.

Opi yli lajirajojen

Ympäristö muokkaa sinua ja sopivassa ympäristössä kehityt kaikkein eniten. SAHAn valmennuksissa tapaat eri lajien ja alojen huippuja, joilla on kaikilla sama päämäärä – tavoitella unelmia urheilun avulla.

Luomme parempia ratkaisuja yhdessä kun katselemme ongelmia eri näkökulmista. Meillä on paljon opittavaa toisiltamme sekä eri lajien tavoista harjoitella ja toimia.

SAHAlla vahvuus on monipuolisuudessa. Eri lajien urheilijat oppivat toisilta ja kannustavat toisiaan eteenpäin. Yhdessä saamme aikaan enemmän.

Valmennuksia on tarjolla pienryhmissä, missä eri lajien urheilijat harjoittelevat yhdessä, yksilöllisesti ja lajilähtöisesti keskittyen omiin tarpeisiinsa samalla saaden näköpaikan muiden lajien valmennuksiin.

Saapuminen

Tilat sijaitsevat Helsingin Konalassa:

Ruosilantie 7 C
00390, Helsinki

Olemme yksityinen valmennuskeskus, joten sisäänpääsy vain ovisummerilla tai henkilökohtaisella pääsykoodilla.

SAHA Helsingin tiloista löytyvät lisäksi pukuhuoneet vaatteiden vaihtoa varten sekä erikseen alakerran suihkutilat.

koe SAHA Helsinki

Tulevat valmennukset

Jäikö kysyttävää?

SAHA Helsinki on SAHA Trainingin yksityiset valmennus- ja harjoittelutilat Helsingin Konalassa, missä saat yksilöllistä valmennusta huippu-urheilijoiden valmentajilta.

Tilat on suunniteltu suorituskyvyn kehittämiseen kaikenikäisille ja tasoisille eri lajien urheilijoille ja tavoitteellisille harjoittelijoille.

Tarjolla on yksilöllistä fysiikkavalmennusta eri lajien urheilijoille ja harrastajille. Valmentajina huippu-urheilijoiden ammattivalmentajat.

Lajivalmennukset toteutamme pääsääntöisesti muissa hallitiloissa, joita vuokraamme.

Olemme yksityinen valmennuskeskus. Lähtökohtaisesti valmennukset ovat ammattivalmentajiemme valmennuksessa.

Treenitilaan ei myydä jäsenyyksiä tai käyntikertoja omatoimiseen harjoitteluun. Jos käyt SAHAn valmennuksissa, on sinulla mahdollisuus myös omatoimiseen harjoitteluun siihen varattuina ajankohtina.

Ohjattuja valmennuksia järjestetään urheilijoille, tavoitteellisille harjoittelijoille, harrastajille sekä seuroille, ryhmille ja yrityksille.

Ilman muuta. SAHAlle on tervetullut jokainen, joka haluaa kehittää omaa suorituskykyään urheilun tai harrastamansa lajin parissa taustasta tai tasosta riippumatta. Valmennustarjonnan löydät Palvelut -sivulta.

Fysiikkavalmennukset suunnitellaan aina lajilähtöisesti ja meille ovat tervetulleita eri lajien urheilijat ja harrastajat. Valmennuksissamme on ollut tähän asti jo yli toistakymmentä eri lajia ja lajikirjo kasvaa jatkuvasti.

Valmennuksiin ei ole ikärajaa. Osa valmennusryhmistä on toki ikärajattu esimerkiksi lasten ja nuorten fysiikkavalmennuksien osalta, mutta valmennuksia löytyy tarjonnastamme kaikenikäisille. Kaikki valmennukset suunnitellaan yksilöllisesti, mihin vaikuttaa muun muassa osallistujan ikä.

Voit ilmoittautua mukaan haluamiisi valmennuksiin varaamalla valmennuksen meidän Ajanvaraussivulta. Etävalmennukset saat hankittua meidän Palvelut sivulta kohdasta Etävalmennus.

Yksittäisiin valmennuksiin pääsee mukaan jo muutamalla kympillä ja kokeilemaan aina maksutta. Näet maksuttomien kokeilujen ajankohdat ja voit ilmoittautua mukaan Ajanvarauksesta.

Kaikissa valmennuksissa sitoutuminen kannattaa sekä hinnan että kehityksen puolesta. Palvelukohtaiset hinnat löydät Palvelut -sivuilta kunkin valmennuksen kohdalta.

Maksutapoja on tarjolla monipuolisesti ja verkkokaupassa tarjoamme maksuaikaa joustavasti. Kaikki valmennukset ovat myös ostettavissa liikuntaeduilla.

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, niin lähetä viestiä saha@sahatraining.fi. Valmennuksia on mahdollista maksaa myös paikan päällä.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.