BREAK RECORDS WITH INDIVIDUALIZED COACHING

Power, speed and skill training for junior and top level athletes from various sports, where we integrate skill, strength & conditioning and mental coaching in a unique way.

Why SAHA?

Forerunner of individualized coaching

Reach your potential

Individualized training specifically made for you.

See in game results.

System with proven results.

Part of the winning team.

System for current and future professional athletes.

Tuloksia motivoivassa ilmapiirissä

Olen tykännyt SAHAn harjoittelumetodeista ja siksi liityin myös viime kesänä harjoitusryhmään. Tavoitteeni oli saada voimaa ja lihasmassaa mutta pitää myös paikat kunnossa, näissä onnistuttiin oikein hyvin. SAHAn treeneissä on ollut motivoiva ilmapiiri, hauskaa on aina mutta harjoitukset tehdään viimeisen päälle.

Iikka Kangasniemi

Jääkiekko, Lahden Pelicans

Perusteltua valmennusta

Miksi jotain tehdään on mulle tärkeä asia, enkä halua käyttää aikaa sellaiseen, jolle ei ole mitään järkevää syytä. Treenejä tehdään tosissaan ja johdonmukaisesti, niistä voi keskustella. On myös hienoa seurata, että valmennus kehittyy joka vuosi.

Henri Kantonen

Koripallo, Karhubasket

What kind of coaching would fit you the best?

Answer few questions and let our professional coaches create you a tailor made coaching plan based on your needs – for free!

SAHA System is a method where skill, physical and mental coaching are all taken in consideration at once in all our coaching services and events. These 3 different aspects are traditionally separated in sports coaching. With SAHA these aspects are brought together for comprehensive and holistic coaching style.

We are mentors, guides, researchers, leaders and servants. We are coaches. Our team’s different backgrounds have made possible to create a unique coaching system for tailor made coaching services.

Talk that helps you get better.
#allmatters

Contact

Send us questions, feedback or whatever it is we can help you with.
We'll be in touch within 24 hours.

Löydä oma valmennuksesi

Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja valmentajamme räätälöivät sinulle ehdotuksen valmennuskokonaisuudesta – tehty yksilöllisesti juuri sinulle.

Ota yhteyttä

Tai täytä yhteystietosi ja vastaamme vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.