Heittovalmennus

Heittovalmennus koripallo

50.00

Yksilöllistä koripallon heittovalmennusta

Tulevat heittovalmennukset:

Kesäkuun valmennusleirit: 50 euroa / 2 päivää KAIKKI HEITTOVALMENNUKSET LOPPUUNMYYTY

20.-21.6.
Ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center Malmi
TÄYNNÄ
Ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center Malmi
TÄYNNÄ

27.-28.6.
Ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center Malmi – TÄYNNÄ
Ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center Malmi
TÄYNNÄ

Valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu alta!

Poista

Yksilöllistä koripallon heittovalmennusta

SAHAn heittovalmennukset ovat heittotaidon ja -tekniikan harjoittelua yksilölähtöisesti, missä kukin osallistuja saa henkilökohtaista valmennusta lajin huippuvalmentajalta.

Valmennuksesta vastaa lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentaja ja entinen maajoukkuepelaaja Samuel Haanpää.

Harjoittelu tapahtuu 8 hengen pienryhmissä, missä jokainen pelaaja harjoittelee aina oman taitotasonsa puitteissa. Pienryhmissä saamme monipuolisempia harjoituksia ilman, että yksilöllinen huomio kärsii.

Heittovalmennuksemme yhdistävät taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen. Heittämisessä painotamme yksilön ominaisuuksia, omaa tapaa heittää ja lähestymme heittämistä ratkaisukeskeisesti. Jokainen ihminen heittää palloa hieman eri tavalla, joten emme laita pelaajia yhteen tiettyyn muottiin tai teknisiin malleihin.

Tietyt periaatteet, kuten tarkkuus, kyky heittää palloa eri etäisyyksiltä – myös puolustajan läsnäollessa – ovat asioita, mihin kiinnitämme huomiota kun valmennamme heittotaitoa ja -tekniikka. Olemme mukana valmentamassa ja auttamassa löytämään sinulle tehokkaimman mahdollisen tavan heittää koripalloa.

Meidän kanssamme saat valmennusta heittämiseen ja yksilövalmennukseen erikoistuneilta valmentajilta, missä tutkittu tieto ja käytännön kokemukset oppijana ja opettajana yhdistyvät.

 

KENELLE?

Valmennuksiin voivat osallistua kaikki 10-18-vuotiaat koripallojuniorit. Valmennuksissa tehdään tekniikka ja taitoharjoittelua suhteessa osallistujan taitotasoon, joten valmennukset soveltuvat eri tasoisille junioreille. Ainoa vaatimus on halu oppia uutta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään!

Jos lapsesi on alle 10-vuotias ja haluaisitte osallistua valmennuksiin, niin olettehan ensin yhteydessä samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

Ammattilais- ja kilpapelaajille on omat valmennusryhmänsä, joihin pääset tutustumaan tästä: PRO-ryhmät Koripallo

Aikuisten valmennuksia teemme tällä hetkellä yksityistunteina ja klinikoina. Olethan yhteydessä samuel@sahatraining.fi, mikäli olet kiinnostunut valmennuksista, niin sovitaan ajankohdasta.

 

TULEVAT HEITTOVALMENNUKSET

2 päivän heittoleirit kesäkuussa: 2 päivää = 50e!

20.-21.6.
Ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center Malmi – TÄYNNÄ
Ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center Malmi – TÄYNNÄ

27.-28.6.
Ryhmä 1: päivittäin klo 9-10.30, Helmi Center Malmi – TÄYNNÄ
Ryhmä 2: päivittäin klo 10.30-12, Helmi Center Malmi – TÄYNNÄ

 

KETKÄ JO HEITTÄVÄT KANSSAMME?

Muun muassa Sasu Salin, Petteri Koponen, Juho Nenonen, Daniel Dolenc ja Henri Kantonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

SIQ älypallo

Kaikissa SAHAn heittovalmennuksissa hyödynnetään uusinta tietotaito ja tekniikkaa, kuten älypalloa. SAHAn ja SIQ Basketballin yhteistyön johdosta pääset valmennuksissamme kehittämään heittotaitoasi perustuen heittämääsi heittodataan sekä tutkittuun tietoon.

Poikkeuksellisen innovaation avulla SIQ:in kehittämä koripallo kerää heittäjistä monipuolisesti dataa, jota analysoimalla ja hyödyntämällä heittoharjoittelu tehostuu merkittävästi. Kansainvälisen koripalloliitto FIBAn hyväksymään palloa pääset hyödyntämään tässä mittakaavassa vain SAHAn valmennuksissa. Palloon on mahdollista tutustua valmennuksissa sekä hankkia älypallo omatoimiseen harjoitteluun.

 

VALMENNUS

Valmentajana Samuel Haanpää

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkueesta, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Metodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

Jos haluat kysyä lisää valmennuksista otathan yhteyttä Samueliin joko sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli sairastut ja olet estynyt osallistumasta valmennuksiin, voit hyödyntää maksamasi summan täysimääräisesti ja oman valintasi mukaan SAHAn tuleviin valmennuksiin seuraavan 6kk sisällä.

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä pian. Kiitos!

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.