Heittovalmennus koripallo juniorit

Alkaen: 29,00

Yksilöllistä koripallon heittovalmennusta – opi heittämään ja tekemään koreja

Suositut heittovalmennukset jatkuvat! Viime kevään ja kesän loppuunmyydyt heittovalmennukset jatkuvat nyt myös syksyllä.

Heiton oppimisen ei tarvitse olla vaikeaa. Heittäminen on yksilöllinen, opittava taito, missä jokaisella heittäjällä on oma persoonallinen tyylinsä. Geneeriset heittomallit antavat keskinkertaisia tuloksia. Me annamme selkeät yksilölliset ohjeet, vinkit ja harjoitteet, joilla tulet parantamaan heittämistäsi merkittävästi muiden asiakkaidemme tavoin.

Valmentajana entinen ammattilais- ja Susijengipelaaja sekä pelaajanakin erinomaisena heittäjänä tunnettu Samuel Haanpää. SAHAn ja Samuelin valmennuksissa ovat olleet myös nykyisistä Susijengiläisistä huippuheittäjät kuten Sasu Salin, Petteri Koponen ja Henri Kantonen.

Hanki nyt yksilöllistä valmennusta lajin huipulta!

Syyskauden valmennukset joka viikon maanantai 4.9. alkaen:

klo 16-17 (kaikille alle 20-vuotiaille kilpapelaajille)
klo 17-18 (kaikille alle 20-vuotiaille kilpapelaajille)

Hinnat alkaen 22,5 / valmennus

Paikkana Pirkkolahalli, Helsingissä.

Huom! Jos olet tulossa valmennuksiin ensimmäistä kertaa, muista hyödyntää maksuton kokeilukerta – kokeile valmennusta ilman riskiä tai sitoutumista. Saat varattua kokeilun alta.

Varaa maksuton tutustumiskäynti

Testaa valmennuksemme hyödyt ennen kuin ostat ja kokeile valmennuksia ilmaiseksi.

Varaa paikkasi haluamaasi valmennusajankohtaan klikkaamalla alta ‘Varaa maksuton kokeilu’.

Tule rohkeasti kokeilemaan millaista on yksilöllinen valmennus lajin huipulta ilman sitoutumista tai riskiä.

Valitse valmennus

Valmennuksia on tarjolla kausi- ja sarjapaketteina.

Sarja- tai kausikortin lunastettua varaat valmennuksia Ajanvarauksesta haluamiisi ajankohtiin.

1 valmennus

29
29€ per valmennus
voimassa syyskauden
  •  

5 valmennusta

125
25€ per valmennus
voimassa syyskauden
  •  

10 valmennusta

225
22,5€ per valmennus
voimassa syyskauden
  •  
Suosituin

Kehitä heittotaitoasi yksilöllisessä valmennuksessa

SAHAn suureen suosioon nousseet heittovalmennukset ovat heittotaidon ja -tekniikan harjoittelua yksilölähtöisesti, missä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista valmennusta lajin huippuvalmentajalta.

Valmennuksesta vastaa lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentaja ja entinen maajoukkuepelaaja Samuel Haanpää.

Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, missä jokainen pelaaja harjoittelee ja saa palautetta oman heittotaitonsa mukaan. Pienryhmissä saamme monipuolisempia harjoituksia ilman, että yksilöllinen huomio kärsii.

Heittovalmennuksemme yhdistävät taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen. Heittämisessä painotamme yksilön ominaisuuksia, omaa tapaa heittää ja lähestymme heittämistä ratkaisukeskeisesti. Jokainen ihminen heittää palloa hieman eri tavalla, joten emme laita pelaajia yhteen tiettyyn muottiin tai teknisiin malleihin.

Tietyt periaatteet, kuten tarkkuus, kyky heittää palloa eri etäisyyksiltä – myös puolustajan läsnäollessa – ovat asioita, mihin kiinnitämme huomiota kun valmennamme heittotaitoa ja -tekniikka. Olemme mukana valmentamassa ja auttamassa löytämään sinulle tehokkaimman mahdollisen tavan heittää koripalloa.

Meidän kanssamme saat valmennusta heittämiseen yksilövalmennukseen erikoistuneilta valmentajilta, missä tutkittu tieto ja käytännön kokemukset oppijana ja opettajana yhdistyvät.

 

KETKÄ JO HEITTÄVÄT KANSSAMME?

Muun muassa ammattikoripalloilijat Sasu Salin, Petteri Koponen, Henri Kantonen, Daniel Dolenc ja Juho Nenonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

KENELLE?

Valmennuksiin voivat osallistua kaikki seurajoukkueissa kilpakoripalloa pelaavat juniorit, jotka ovat alle 20-vuotiaita.

Valmennuksissa tehdään tekniikka ja taitoharjoittelua suhteessa osallistujan taitotasoon, joten valmennukset soveltuvat eri tasoisille junioreille. Pelaajia jaetaan valmennuksissa tarpeen mukaan ikä- ja/tai taitotason mukaan pienempiin ryhmiin tai pareihin.

Tule rohkeasti mukaan. Kyllä, valmennamme lajin huippuja ja ammattilaisia, mutta valmennamme myös lapsia ja junioreita. Ainoa vaatimus on halu oppia uutta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään!

Huom. Haluamme, että jokainen joka haluaa oppia heittämään, saa siihen parhaan mahdollisen avun. Jos et ole aiemmin ollut valmennuksissamme, voit tulla kokeilemaan valmennuksia maksutta. Varaa paikkasi maksuttomiin kokeiluihin.

 

VALMENNUS

Valmentajana Samuel Haanpää

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkueesta, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Metodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

VALMENNUSRYHMÄT

Syyskauden heittovalmennukset 4.9. alkaen joka viikon maanantai 18.12. asti.

Valmennusvuorot on ovat sekaryhmiä (enint. 12 pelaajaa per ryhmä). Ryhmän sisällä pelaajia jaetaan tarvittaessa tason ja iän mukaan.

klo 16-17
klo 17-18

Paikka: Pirkkolahalli – Pirkkolan Metsätie 8, 00630 Helsinki

HUOM! Kaikki osallistujat ilmoittautuvat valmennuksiin aina Ajanvarauksesta. Saat kausikortin mukana koodin, jota hyödynnät varauksen yhteydessä.

Varauksen voi perua viimeistään edellisen vuorokauden puolella ennen heittovalmennuksen ajankohtaa.

 

HINNAT

1 valmennus: 29

5 kerran sarjakortti: 125

10 kerran sarjakortti: 225

Sarjakortit ja kertakäynnit ovat henkilökohtaisia ja voimassa koko syyskauden ajan 4.9. – 18.12.

 

Peruutusehdot

Mikäli sairastut ja olet estynyt osallistumasta valmennuksiin, muistathan perua varauksesi viimeistään edellisen vuorokauden puolella. Mikäli estyt osallistumasta valmennuksiin koko kaudella loukkaantumisen vuoksi voit hyödyntää maksamasi summan täysimääräisesti ja oman valintasi mukaan SAHAn tuleviin valmennuksiin seuraavan 6kk sisällä.

Jos et ole ollut valmennuksissa aiemmin mukana, voit tulla kokeilemaan valmennuksia maksutta. Varaa paikkasi maksuttomaan kokeiluun tältä sivulta tai Ajanvarauksesta

 

Jos haluat kysyä lisää valmennuksista otathan yhteyttä Samueliin joko sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

Kehity yksilöllisessä valmennuksessa

Varaa paikkasi SAHAn heittovalmennuksiin

Eivätkö maanantait sovi aikatauluun?

Hanki yksilöllinen heittovalmennuksemme etänä.

Harjoittele yksilöllisesti räätälöidyillä heitto-ohjelmilla henkilökohtainen valmentaja apunasi. Heitto-ohjelmat perustuvat sinulle tehtyyn henkilökohtaiseen heittoanalyysiin.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Valitse ajankohta:

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.