Heittovalmennus koripallo juniorit

Alkaen: 125,00

Yksilöllistä koripallon heittovalmennusta – opi heittämään ja tekemään koreja

Heiton oppimisen ei tarvitse olla vaikeaa. Heittäminen on yksilöllinen, opittava taito, missä jokaisella heittäjällä on oma persoonallinen tyylinsä. Geneeriset heittomallit antavat keskinkertaisia tuloksia. Me annamme selkeät yksilölliset ohjeet, vinkit ja harjoitteet, joilla tulet parantamaan heittämistäsi merkittävästi muiden asiakkaidemme tavoin.

Valmentajana entinen ammattilais- ja Susijengipelaaja sekä pelaajanakin erinomaisena heittäjänä tunnettu Samuel Haanpää. SAHAn ja Samuelin valmennuksissa ovat olleet myös nykyisistä Susijengiläisistä huippuheittäjät kuten Sasu Salin, Petteri Koponen ja Henri Kantonen.

Hanki nyt yksilöllistä valmennusta lajin huipulta!

Kevätkauden valmennukset joka viikon maanantai 2.1. alkaen klo 16-17.

Hinnat alkaen 19,80 / valmennus.

Kevätkauden valmennuksiin voi tällä sivulla ostaa sarjakortteja tai ilmoittautua kausivalmennukseen.

Paikkana upouusi Pirkkolahalli, Helsingissä.

Muista myös hyödyntää meidän maksuttomat kokeilut!

Ensimmäistä kertaa valmennuksiin?

Koe valmennuksemme hyödyt ennen kuin ostat.

Varaa paikkasi haluamaasi valmennusajankohtaan klikkaamalla alta ‘Varaa maksuton kokeilu’.

Tule rohkeasti kokeilemaan millaista on yksilöllinen valmennus lajin huipulta.

Valitse valmennus

Valmennuksia on tarjolla kausi- ja sarjapaketteina.

Sarjakortin lunastettua varaat valmennuksia Ajanvarauksesta haluamiisi ajankohtiin.

Pakettikohtaiset ohjeet saat tilausvahvistuksen yhteydessä.

5 valmennusta

125
25€ per valmennus
voimassa koko kevätkauden
  •  

10 valmennusta

225
22,5€ per valmennus
voimassa koko kevätkauden
  •  
Suosituin

Kevätkausi

435
19,8€ per valmennus
kaikki kevään valmennukset
  •  

Paranna heittotaitoasi yksilöllisessä valmennuksessa

SAHAn heittovalmennukset ovat heittotaidon ja -tekniikan harjoittelua yksilölähtöisesti, missä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista valmennusta lajin huippuvalmentajalta.

Valmennuksesta vastaa lukuisten ammattilais- ja maajoukkuepelaajien yksilövalmentaja ja entinen maajoukkuepelaaja Samuel Haanpää.

Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, missä jokainen pelaaja harjoittelee tarpeidensa mukaan. Pienryhmissä saamme monipuolisempia harjoituksia ilman, että yksilöllinen huomio kärsii.

Heittovalmennuksemme yhdistävät taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen. Heittämisessä painotamme yksilön ominaisuuksia, omaa tapaa heittää ja lähestymme heittämistä ratkaisukeskeisesti. Jokainen ihminen heittää palloa hieman eri tavalla, joten emme laita pelaajia yhteen tiettyyn muottiin tai teknisiin malleihin.

Tietyt periaatteet, kuten tarkkuus, kyky heittää palloa eri etäisyyksiltä – myös puolustajan läsnäollessa – ovat asioita, mihin kiinnitämme huomiota kun valmennamme heittotaitoa ja -tekniikka. Olemme mukana valmentamassa ja auttamassa löytämään sinulle tehokkaimman mahdollisen tavan heittää koripalloa.

Meidän kanssamme saat valmennusta heittämiseen yksilövalmennukseen erikoistuneilta valmentajilta, missä tutkittu tieto ja käytännön kokemukset oppijana ja opettajana yhdistyvät.

 

KETKÄ JO HEITTÄVÄT KANSSAMME?

Muun muassa ammattikoripalloilijat Sasu Salin, Petteri Koponen, Henri Kantonen, Daniel Dolenc ja Juho Nenonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

KENELLE?

Valmennuksiin voivat osallistua kaikki seurajoukkueissa kilpakoripalloa pelaavat juniorit, jotka pelaavat isoihin koreihin. Valmennuksissa tehdään tekniikka ja taitoharjoittelua suhteessa osallistujan taitotasoon, joten valmennukset soveltuvat eri ikäisille ja tasoisille junioreille.

Tule rohkeasti mukaan. Kyllä, valmennamme lajin huippuja ja ammattilaisia, mutta myös lapsia ja junioreita. Ainoa vaatimus on halu oppia uutta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään!

Jos lapsesi pelaa normaalisti mataliin koreihin ja haluaisitte osallistua valmennuksiin, niin olettehan ensin yhteydessä samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

 

Huom. Haluamme, että jokainen joka haluaa oppia heittämään, saa siihen parhaan mahdollisen avun. Jos et ole aiemmin ollut valmennuksissamme, voit tulla kokeilemaan valmennuksia maksutta. Varaa paikkasi maksuttomiin kokeiluihin.

 

Ammattilaispelaajille on omat valmennusryhmänsä, joihin voit tiedustella valmennuksia ottamalla yhteyttä Samueliin.

Aikuisten heittovalmennukset sen sijaan löydät täältä: Heittovalmennus koripallo aikuiset

 

VALMENNUS

Valmentajana Samuel Haanpää

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkueesta, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Metodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

Jos haluat kysyä lisää valmennuksista otathan yhteyttä Samueliin joko sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

 

SIQ älypallo

Kaikissa SAHAn heittovalmennuksissa hyödynnetään uusinta tietotaito ja tekniikkaa, kuten älypalloa. SAHAn ja SIQ Basketballin yhteistyön johdosta pääset valmennuksissamme kehittämään heittotaitoasi perustuen heittämääsi heittodataan sekä tutkittuun tietoon.

Poikkeuksellisen innovaation avulla SIQ:in kehittämä koripallo kerää heittäjistä monipuolisesti dataa, jota analysoimalla ja hyödyntämällä heittoharjoittelu tehostuu merkittävästi. Kansainvälisen koripalloliitto FIBAn hyväksymään palloa pääset hyödyntämään tässä mittakaavassa vain SAHAn valmennuksissa. Palloon on mahdollista tutustua valmennuksissa. Pallo on myös mahdollista hankkia harjoitusohjelmineen osaksi omatoimista harjoittelua.

 

TULEVAT HEITTOVALMENNUKSET

Kevätkauden heittovalmennukset 2.1. alkaen joka viikon maanantai klo 16-17

Paikka: Pirkkolahalli – Pirkkolan Metsätie 8, 00630 Helsinki

 

Ilmoittaudu heittovalmennusten kevätkaudelle tai hanki sarjakortit tämän sivun linkeistä.

 

HINNAT

5 kerran sarjakortti: 125

10 kerran sarjakortti: 225

Kevätkausi (22 valmennusta): 435

 

Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja voimassa koko kevätkauden ajan 4.6. asti.

Kevätkausi 2.1.-4.6.

Jos et ole aiemmin käynyt SAHAn valmennuksissa, voit tulla kokeilemaan valmennuksia maksutta varaamalla paikan maksuttomiin kokeiluihin.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli sairastut ja olet estynyt osallistumasta valmennuksiin, voit hyödyntää maksamasi summan täysimääräisesti ja oman valintasi mukaan SAHAn tuleviin valmennuksiin seuraavan 6kk sisällä.

Kehity yksilöllisessä valmennuksessa

Varaa valmennuksia SAHAn heitto- ja taitovalmennuksiin.

Eivätkö maanantait sovi aikatauluun?

Tee alkukartoituksemme verkossa ilmaiseksi ja kerro meille milloin haluaisit valmennusta.

Vastaa muutamaan kysymykseen ja anna ammattivalmentajiemme räätälöidä sinulle paras mahdollinen valmennuskokonaisuus aikataulujesi mukaan.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Valitse ajankohta:

Valitse valmennusryhmä:

Löydä oma valmennuksesi

Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja valmentajamme räätälöivät sinulle ehdotuksen valmennuskokonaisuudesta – tehty yksilöllisesti juuri sinulle.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.