SAHA app on julki!

Lajitaito- ja luisteluvalmennus jääkiekko

150,00

Yksilöllistä lajitaito- ja luisteluvalmennusta lajin huipulta

Yksilöllistä laji- ja luistelutaitojen kehittämistä, missä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista tekniikka- ja taitovalmennusta. Valmentajina entiset huippu-urheilijat Lennart Petrell sekä Lotta Siekkinen.

Tulevat valmennukset:

KESÄN TEHOJÄÄT

Tehojäät 2h lajitaito ja luistelu + fysiikkavalmennus 2 päivän paketteina

MALMI:
Ma 3.6 kl 9-11 + fysiikka
Ti 4.6 kl kl 9-11 + fysiikka

MYLLYPURO:
Ma 24.6 kl 8-10 + fysiikka
Ti 25.6 kl 8-10 + fysiikka

Ma 1.7. kl 8-10 + fysiikka
Ti 2.7. kl 8-10 + fysiikka

Ma 8.7. kl 8-10 + fysiikka
Ti 9.7. kl 8-10 + fysiikka

Hinta 150 € / 2 päivän valmennus

Varaa paikkasi alta ilmoittautumalla mukaan kesän tehojäille

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen SAHAn varaussivulla jääkiekon lajivalmennuksiin

Jääkiekkoilijoiden yksilöllistä lajitaito- ja luisteluvalmennusta

SAHAn jääkiekkoilijoiden jäävalmennukset ovat yksilöllistä laji- ja luistelutaitojen kehittämistä, missä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista tekniikka- ja taitovalmennusta.

Valmennuksista vastaavat kaksi huippuvalmentajaa. Lajitaidon valmennuksesta vastaa entinen NHL-kiekkoilija Lennart Petrell ja luisteluvalmennuksesta kansainvälisesti meritoitunut luisteluvalmentaja ja entinen taitoluistelija Lotta Siekkinen.

Kokonaisvaltainen jäävalmennus yhdistää valmennustapahtumissa jääkiekkoilun kaksi osa-aluetta, joita on perinteisesti valmennettu ominaan: lajitaito- ja luisteluvalmennuksen.

Valmennuksissa kehitetään mm. teränkäyttöä, luistelutekniikkaa, laukomista, kiekollisia taito-ominaisuuksia sekä havainnointi ja päätöksentekokykyä pelin eri tilanteissa.

Lisäksi SAHA Systemin mukaisesti lajitaito- ja luisteluvalmennuksissa yhdistyy valmentajien osaaminen taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen kokonaisuuksista.

Harjoittelu tapahtuu 10 hengen pienryhmissä, missä jokainen pelaaja harjoittelee aina oman taitotasonsa puitteissa. Pienryhmissä luodaan monipuolisempia harjoituksia ilman, että yksilöllinen huomio kärsii. Valmennuksissa painotamme yksilön ominaisuuksia, omaa tapaa luistella ja pelata sekä lähestymme luistelua ja pelaamista ratkaisukeskeisesti yksilökohtaisesti

SAHAn valmennuksissa saat valmennusta luisteluun ja taitoharjoitteluun erikoistuneilta valmentajilta, missä tutkittu tieto ja käytännön kokemukset oppijana ja opettajana yhdistyvät.

 

KENELLE?

Valmennuksiin voivat osallistua kaikki yli 9 vuotiaat jääkiekkoilijat. Valmennuksissa tehdään tekniikka ja taitoharjoittelua suhteessa osallistujan taitotasoon, joten valmennukset soveltuvat eri tasoisille junioreille ja jääkiekkoilijoille. Ainoa vaatimus on halu oppia uutta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään!

Ammattilais- ja kilpapelaajille on myös omat valmennusryhmänsä. U19 ja vanhemmille, ota yhteyttä saha@sahatraining.fi

 

TULEVAT VALMENNUKSET

Kesän Tehojäät:

Tehojäät 2h lajitaito ja luistelu + fysiikkavalmennus 2 päivän paketteina

MALMI:
Ma 3.6 kl 9-11 + fysiikka
Ti 4.6 kl kl 9-11 + fysiikka

MYLLYPURO:
Ma 24.6 kl 8-10 + fysiikka
Ti 25.6 kl 8-10 + fysiikka

Ma 1.7. kl 8-10 + fysiikka
Ti 2.7. kl 8-10 + fysiikka

Ma 8.7. kl 8-10 + fysiikka
Ti 9.7. kl 8-10 + fysiikka

 

Hinta: 150 € / 2 päivän  valmennus

Mukaan otetaan enintään 20 kiekkoilijaa

 

KETKÄ JO HARJOITTELEVAT KANSSAMME?

”SAHAn treenit opettivat minua tuntemaan itseni eli oman fyysisen ja henkisen puolen. Otin isoja kehitysaskelia jääkiekkoilijana mutta eniten kehityin ihmisenä sekä urheilijana. Parasta treeneissä on monipuolisuus sekä kaikkien mahdollisten taitojen kehittäminen. Myös iso asia SAHAn harjoittelussa on se että se on hauskaa!” – Elis Hede (HIFK)

”SAHAlla harjoittelu on joukkueharjoittelua monipuolisempaa ja yksilöllisempää. Urheilijan omat kehityskohteet otetaan huomioon ja samalla kehitetään monipuolisesti kokonaisuutta, ei ainoastaan yhtä harjoittelun osa-aluetta. SAHAlla keskitytään urheilijan monipuoliseen kehitykseen ennen kaikkea. ” – Antti Virtanen (University of Alaska Fairbanks)

 

VALMENNUS

Lajitaidon valmennuksesta vastaa entinen NHL-kiekkoilija Lennart Petrell ja luisteluvalmennuksesta kansainvälisesti meritoitunut luisteluvalmentaja ja entinen taitoluistelija Lotta Siekkinen.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli sairastut ja olet estynyt osallistumasta valmennuksiin, voit hyödyntää maksamasi summan täysimääräisesti ja oman valintasi mukaan SAHAn tuleviin valmennuksiin seuraavan 6kk sisällä.

 

 

Mikäli sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää valmennuksista, niin olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostilla lotta@sahatraining.fi tai soittamalla +358442425988

 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen SAHAn varaussivulla jääkiekon lajivalmennuksiin

Ota yhteyttä

+358 50 304 2748
saha@sahatraining.fi
Lähetä viestiä Whatsapp

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.