SAHA Shooting Camp

310,00

Juniorikoripalloilijoiden heittoleiri kesäkuussa 19.-22.6.2023 YMCA Training Centerillä, Heinolassa

LOPPUUNMYYTY!! leiri on täynnä – varasijoille voi edelleen ilmoittautua

Kaikille isoihin koreihin pelaaville tyttö- ja poikajunioreille, ketkä haluavat oppia heittämään paremmin.

Yön yli leiri – 3 yötä ja 4 päivää täysihoidolla – 310 euroa!

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen YMCA Heinolan sivuilla.
Lomake aukeaa uudelle sivulle.

Heitto kuntoon kesällä Heinolassa

LOPPUUNMYYTY!! leiri on täynnä – varasijoille voi edelleen ilmoittautua

SAHA järjestää yhdessä YMCA Heinolan kanssa jälleen juniorikoripalloilijoiden heittoleirin kesäkuussa 19.-22.6.2023 YMCA Training Centerillä, Heinolassa. Heinolan leiri on SAHAn ainoa kesän yön yli tapahtuva valmennusleiri.

Leirillä keskitytään heittoteknikkaan ja heittotaidon kehittämiseen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Heittoleiri perustuu SAHAn yksilöllisen valmennuksen periaatteisiin, missä jokainen osallistuja kehittää heittotaitoaan yksilöllisesti osaamistasonsa ja etenemisensä mukaan.

SAHAn kaikki heittovalmennukset etenevät yksilöllisesti viiden tason mallin mukaisesti. Mukaan voisi siis tulla kaikki, huolimatta siitä onko SAHAn valmennukset entuudestaan tuttuja vai ei.

 

Leirillä saat:

– 4 päivää yksilöllistä laji- ja fysiikkavalmennusta lajin huipulta
– Yksilöllisen heittoanalyysin, missä käydään läpi heittosi vahvuudet ja kehityskohdat
– Harjoitteet ja keinot heittosi kehittämiseen, mitkä nostavat heittoprosenttejasi pelitilanteissa
– Innostavan harjoitusilmapiirin, missä keskitytään jokaisen osallistujan yksilölliseen kehittymiseen

 

 

Kenelle?

Shooting Camp on tarkoitettu isoihin koreihin pelaaville tyttö- ja poikajunioreille, jotka haluavat oppia heittämään entistä paremmin. Voit olla maajoukkuetason juniori tai vasta hetken pelannut. Pääasia on, että haluat kehittyä entistä paremmaksi koripalloilijaksi huippuvalmennuksessa.

 

Ketkä jo heittävät kanssamme?

Muun muassa Sasu Salin, Petteri Koponen, Juho Nenonen, Daniel Dolenc ja Henri Kantonen luottavat valmennuksiimme.

”Samuel on äärimmäisen tarkkanäköinen taitovalmentaja, jolla on laajan pelikokemuksensa ansiosta huomattava etulyöntiasema suhteessa moniin muihin valmentajiin.” – Juho Nenonen

”SAHA on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut yli 10 prosenttiyksikköä aiemmista kausista.” – Daniel Dolenc

Henri Kantosen kehitystä vuosien varrelta – Katso video

 

SIQ älypallo

Leirillä, kuten kaikissa SAHAn heittovalmennuksissa, hyödynnetään uusinta teknologiaa ja älypalloa. SAHAn ja SIQ Basketballin yhteistyön johdosta pääset leirillä kehittämään heittotaitoasi heittämääsi heittodataan sekä tutkittuun tietoon perustuen.

Poikkeuksellisen innovaation avulla SIQ:in kehittämä koripallo kerää heittäjistä monipuolisesti dataa, jota analysoimalla ja hyödyntämällä heittoharjoittelu tehostuu merkittävästi. Kansainvälisen koripalloliitto FIBAn hyväksymään palloa pääset hyödyntämään tässä mittakaavassa vain SAHAn valmennuksissa ja leireillä.

Älypallojen lisäksi leirillä hyödynnetään heittoharjoittelussa myös Dr. Dishiä, joka on maailman edistyksellisin heittokone. Heittokone syöttää pallon haluttuun paikkaan, halutulla voimakkuudella ja palauttaa sekä ohiheitot että sisään menneet heitot. Pääset kokeilemaan konetta heittoleirin aikana!

 

Valmennus

Vastuuvalmentajana entinen maajoukkue ja ammattilaiskoripalloilija Samuel Haanpää:

– Entinen ammattilaispelaaja mm. ulkomaan kentiltä ja maajoukkeesta, joka perusti pelinsä erinomaiseen heittotaitoon
– Nykyisin heiton opetuksen ammattilainen, joka on menestyksekkäästi auttanut lukuisia eri tason koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan
– Luennoi ja kouluttaa myös koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta ja sen oppimisesta
– Metodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin
– Hallussaan yhä mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) ennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl)

 

Ruokailut

Leirin ruokailut järjestetään aamupalasta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Yöleiriin sisältyy aamupala, luonas, välipala, päivällinen ja iltapala. Päiväleirin hintaan sisältyy lounas.

 

Majoitus

Leirimajoitus tapahtuu YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-hengen huoneita, jotka on varusteltu kerrossängyillä, patjalla, tyynyllä ja peitolla.

Jokainen yöleiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet. Mikäli haluaa vuodevaatteet, veloitetaan niistä pesulamaksu 10€/hlö. Jos haluaa vuoteen valmiiksi pedattuna, veloitetaan pesulamaksun lisäksi 15€, eli yhteensä 25€/hlö.

 

Koko päivä ohjelmaa!

Ohjelmaan kuuluu päiväohjelman lisäksi ilta-aktiviteetteja kaikille kolmelle illalle. Yhtenä iltana teemme vierailemme Suomen Urheiluopistolla Vierumäelle, jossa on luvassa Paintballia tai Flowpark-kiipeilyä. Paintball sisältyy leirin hintaan, mutta vaihtoehtoisen Flowpark seikkailuradan voit valita 20€ lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä.

Myös muina iltoina liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan kehonhallintaa sekä liikuntataitoja mm. akrobatian muodossa.

 

Hinta

Päiväleiri 210 € sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 10:00-15:30 sekä leiripaidan 

Yöleiri 310 €sisältää täysihoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelmaa sekä leiripaidan

Leirille otetaan vain 30 osallistujaa, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian, jotta varmistat paikkasi leirillä.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä saat sähköpostiin vahvistuksen leiripaikasta ja ennakkolaskun huhtikuussa. Leirin loppumaksu erääntyy noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

 

Olethan yhteydessä leirin vastuuvalmentajaamme Samueliin sähköpostitse samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748, mikäli haluat kysyä lisää leiristä.

 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen YMCA Heinolan sivuilla.
Lomake aukeaa uudelle sivulle.

Ota yhteyttä

Tai jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä vuorokauden sisään.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.