Syylomaleiri koripallo

Syyslomaleiri koripallo

219,00

Ilmoittauminen lerirille käynnissä!

Yksilölliseen taito- ja fysiikkavalmennukseen keskittyvä leiri korkeisiin koreihin kilpakoripalloa pelaaville tytöille ja pojille.

Sisältää päivittäin kaksi lajiharjoitusta, kaksi oheisharjoitusta, ammattivalmentajat, yksilöllistä valmennusta pienryhmissä sekä lounaan ja välipalan.

Päävalmentajana entinen ammattilais- ja Susijengipelaaja Samuel Haanpää.

Ajankohta: Ma-ke 17.-19.10. – joka päivä klo 9-15.30

Paikka: Helmi Center, Malmi

Hinta: 219€

Huomioi, että yksilöllisessä valmennuksessa osallistujamäärä on rajattu.

Yksilöllistä taito- ja fysiikkavalmennusta syyslomalla!

SAHAn syysloman korisleiri on yksilölliseen taito- ja fysiikkavalmennukseen keskittyvä leiri korkeisiin koreihin kilpakoripalloa pelaaville tytöille ja pojille.

Leirillä keskitytään erityisesti heittotaitoon, korintekoon ja harhauttamiseen sekä nuoren koripalloilijan fyysisiin perustaitoihin kuten suunnanmuutoksiin, hyppäämiseen ja nopeuteen. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja käytännössä menestyneihin malleihin lajin huipulta ja junioriurheilijoiden parissa.

Leirillä valmennuksista vastaa entinen ammattilais- ja Susijengikoripalloilija Samuel Haanpää, jonka valmennuksiin ovat turvautuneet yksilövalmennuksissaan myös Suomen ja Susijengin huiput kuten mm. Sasu Salin, Petteri Koponen, Henri Kantonen, Daniel Dolenc ja Juho Nenonen.

Tarjolla on päivittäin runsaasti saliaikaa, yksilöllistä valmennusta, lajilähtöistä fysiikkaharjoittelua yhdistettynä SAHAn psyykkisen valmennuksen periaatteisiin sekä innostava ympäristö nuorelle koripalloilijalle. Leiriltä saa mukaan paljon uusia malleja ja virikkeitä omatoimiseen harjoitteluun sekä osaksi oman joukkueen seuraharjoittelua.

Kokonaisuudessaan leiripäivät nojaavat SAHAn perusteisiin, joka takaa laadukkaan, yksilöllisen ja innostavan valmennusviikon.

 

”Samuelin ja SAHAn tapa valmentaa on koripallomaailmassa junioripuolella poikkeuksellinen. Siinä yhdistyy kokemus pelaajana olosta ja kiinnostus valmennukseen sekä fyysisenä että psyykkisenä kokonaisuutena” – juniorikoripalloilijan vanhempi

 

Kenelle?

Korkeisiin koreihin pelaaville tyttö- ja poikajunioreille, jotka ovat pelanneet jo useamman vuoden seurajuokkueessa kilpakoripalloa ja haluavat kehittyä paremmiksi koripalloilijoiksi yksilöllisessä valmennuksessa. Osallistujat jaetaan valmennuksissa pääasiallisesti pienryhmiin ikä- ja taitotason mukaan, joten voit olla maajoukkuetason juniori tai vasta siirtynyt korkeisiin koreihin. Pääasia on, että haluat kehittyä entistä paremmaksi koripalloilijaksi huippuvalmennuksessa.

 

Ajankohta

Syyslomaviikolla: 17.10. – 19.10.2022

3 päivän leiri maanantaista keskiviikkoon

Joka päivä klo 9-15.30

 

Paikka

Helmi Center

Vanha Helsingintie 13
00700 Helsinki

 

Hinta

219€

 

1 valmennuspäivä sisältää:

– 2 lajiharjoitusta
– 2 oheisharjoitusta (fysiikka + teoriavalmennus)
– lounaan
– välipalan

 

Valmennus

Leirin vastuuvalmentaja toimii entinen ammattikoripalloilija ja nykyinen SAHAn valmentaja Samuel Haanpää.

Mikäli sinulla on kysyttävää mistä tahansa leiriin liittyvästä, niin olethan yhteydessä Samueliin joko sähköpostilla samuel@sahatraining.fi tai soittamalla +358503042748

 

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdollisten sairaustapaus osalta palautamme leirimaksun täysimääräisesti 5 päivää ennen leirin alkua. Tätä myöhemmissä sairaustapauksiin perustuvissa peruutuksissa palautamme 75% leirihinnasta. Vaihtoehtoisesti leirimaksun voi aina täysimääräisesti käyttää SAHAn muihin valmennuspalveluihin.

 

Vakuutus

Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassaoleva urheiluvakuutus tai vastaava. SAHA Training ei vakuuta osallistujia erikseen.

Ilmoittaudu mukaan

Yksilöllistä valmennusta syyslomalla!

Ota yhteyttä

Tai täytä yhteystietosi ja vastaamme vuorokauden sisään.

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu:

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.